Forum » Hlajenje in modifikacije » Kak odstranit hladilana rebra z gpu-ja?
Kak odstranit hladilana rebra z gpu-ja?
sk8er ::
Staro grafo morm prodat(r8500), sam bi rad prej še porihtu hladilnik na njej. Namreč gor je blue orb od kterga vent je že tk sfu*** da ni več uporabn. Rad pa bi odstranu cel cooler(rebra,ki so gor prlimana) k bi gor prpopu enga drugega,sam ne vem ker je nabolši način da ne uničim GPU-ja. Nasveti prosim
lp, Nejc
lp, Nejc
Flip that sh*t!
sk8er ::
dej ne me jeb** .Sj ne.A res?Pol lepilo popusti al kaj? A lahk s tem grfo kkrkoli poškodujem?
lp, Nejc
lp, Nejc
Flip that sh*t!
kajzer ::
Res. Sam verjetno bi jih tut lahk kr tko dolk dobu. Malo vrt levo-desno pa dol ga zraven vleči. Mislim da bi moralo it.
K0K0 ::
Resno mislim ,
Postopek:
vse kar rabiš je dve plastični kartici ala mobi ali halo, potem pa počasi eno kartico položiš med sam PBC(kartico) in hladilnik, nato pa še drugo, katero nato počasi na drugem koncu dviguješ. To lepo z občutkom počasi povsod mal navreš, nato pa tam kjer hladilni gleda najbolj čez čip vse to storiš še enkrat in tokrat toliko časa ne nehaš navirat dokler hladilnikne odstopi.
(avtor _WilL_)
Pa če mi še zmer ne verjameš
klik
Postopek:
vse kar rabiš je dve plastični kartici ala mobi ali halo, potem pa počasi eno kartico položiš med sam PBC(kartico) in hladilnik, nato pa še drugo, katero nato počasi na drugem koncu dviguješ. To lepo z občutkom počasi povsod mal navreš, nato pa tam kjer hladilni gleda najbolj čez čip vse to storiš še enkrat in tokrat toliko časa ne nehaš navirat dokler hladilnikne odstopi.
(avtor _WilL_)
Pa če mi še zmer ne verjameš
klik
iNN ::
Ma ni ti je treba ravn u skrino tlacit al pa u hladilnik, je dost ce jo kasen dan pustis v dobro prezraceni sobi. Pa bo lepilo dovolj popustilo
==
Jackass ::
Midva sva sfrendom to nardila na Voodoo-ju, da sva ga dala v skrinjo v eni plastični posodi (tko da vlaga ne pri zravn). Pol pa k je še zmrzn, sam s šraufncigrjm mal ruknš in kr skočjo dol rebra.
jAcKaSS
SnakeBite ::
Jest sm pa iz matične dal dol hladilna rebra tko da sm jih obložu z ledom pa pustu za ene 2-uri, in mi je ful pumagal. Sam morš se pa še zmer mau jeb..., sam pučas gre
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hercules 8500LE:: zamenjava hladilnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 988 (865) | SnakeBite |
» | Kako odstraniti hladilna rebra?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1588 (1227) | frenk |
» | se znajo diski potapljat? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 31658 (30911) | krucymucy |
» | Voodoo - VROČE!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1819 (1522) | Evil|One |
» | V3 2000 problemsOddelek: Pomoč in nasveti | 1063 (919) | Jst |