Forum » Kaj kupiti » nakup vodnega hlajenja
nakup vodnega hlajenja
slovenec2 ::
omislil bi si vodno hlajenje za procesor in grafo, pa me zanima kateri sistem vodnega hlajenja se splača kupiti. Pa naj bo kvalitetno , ne pa neko levo.
Seveda more bit črpalka čim bolj tiha.
Vaši nasveti?!
thx
Seveda more bit črpalka čim bolj tiha.
Vaši nasveti?!
thx
BaRtMaN ::
Na razne Aquariuse kar pozabi. Če hočeš drag sistem brez hlajenja radiatorja, kupi Zalmanov Reserator, če hočeš pa price/performance pa kupi komplet od Eddyja. Klik!
DjTonic ::
Reserator se lahko skrije v primerjavi z Eddyevim kompletom. Tisto je bolj namenjeno uporabnikom, ki nebodo navijali in si želijo le tišino.
kak pa zgleda tale reserator... a ni to tista ogromna plava reč, ki je zunaj računalnika??? (vsaj po sliki sodeč, ne vem kak bi stala notri)
ma jaz bi imel tiho, a vseeno dovolj dobro za solidno navijanje grafe in CPUja.
ma jaz bi imel tiho, a vseeno dovolj dobro za solidno navijanje grafe in CPUja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: slovenec2 ()
kir komplet od koniga pa je dober??? ker tist all-in-wonder se mi zdi zelo drag.
Pa še to: a bi pasal njegov vodni blok na 6800ultra???
Pa še to: a bi pasal njegov vodni blok na 6800ultra???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vodno hlajenje za E4300 (navit)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1652 (1125) | Čmrlj |
» | Zalman Reserator ZM-WB2 vs ZM-WB3Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1684 (1394) | Ales.Doler |
» | Zalmanov (P)Reserator vodni kompletOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3243 (1592) | Good Guy |
» | Vodno ali zračno za P4? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5585 (4497) | mimax |
» | Vodno hlajenje termaltakeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2677 (1785) | BaRtMaN |