Forum » Igre » Nba 2004 live
Nba 2004 live
crazyatos ::
Pozdravljeni imam 2 vprašanji:
1) Kako naštimati da imaš automatic substitution ker res suck ko moraš sam menjati igralce, vem pa da imaš možnost da si ti ne utrudijo sam to ni dobr, rad bi da se utrudijo in sami zamenjajo( Da se urtudijo imam že naštiman)
2) Update roster; potegnil sem ga z neta ampak ga ne znam naštimat in bi rad če bi lahko napisali postopek kako naj to naredim
1) Kako naštimati da imaš automatic substitution ker res suck ko moraš sam menjati igralce, vem pa da imaš možnost da si ti ne utrudijo sam to ni dobr, rad bi da se utrudijo in sami zamenjajo( Da se urtudijo imam že naštiman)
2) Update roster; potegnil sem ga z neta ampak ga ne znam naštimat in bi rad če bi lahko napisali postopek kako naj to naredim
crazyatos
crazyatos ::
Ok hehe roster sem dal gor ker sem pozabil pogledati v saved games v my documents; ups!
crazyatos
Binji ::
poglej po nastavitvah..imas nekje user substitution frequency za nastavt
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA 2k15Oddelek: Igre | 2393 (1909) | Kurzweil |
» | substitucijska šifraOddelek: Programiranje | 1920 (1690) | [D]emon |
» | Kraljica obiskala Bletchley Park, razpisala natečaj iz dešifriranjaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8130 (6574) | Matevžk |
» | NBA 2k10 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8569 (6079) | mrdejan13 |
» | Ime Priimek v Ime_Priimek (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4969 (3929) | Doman |