Forum » Igre » Igre, ki so ŽE izšle?
Igre, ki so ŽE izšle?
Poldy ::
Sem v pomankanju dobrih iger (ali pa sem se postaral), pa me zanima, če je kje na netu kakšna stran, kjer so opisane igre, ki so že izšle - s tem mislim predvsem najnovejše. Ker večino kar klikam, so samo razni opisi iger ki se bodo mogoče pojavile čez leto ali dve.
Hvala
Hvala
- spremenil: Poldy ()
LapD ::
Tisto kar ti bereš niso opisi ampak napovedi (previews) iger katerih cilj je predstaviti igro ki je v izdelavi. Če iščeš opise bo najbolš v google vpisat Pc game reviews. Dobre so naprimer gamezone, IGN, avault itd...ce se ti je angleščina zemerla je še par slovenskih alternativ kot so Tale, Tale in Tale pa še kakšna se najde. Pa veselo branje
Savant ::
Evo ta stran je pa najbolša.Maš opise starih igrc novih igrc pa razne revije opišejo igrco kakšna je zakaj je dobra al pa slaba.
www.gamerankings.com
www.gamerankings.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Iščem staro igro pa ne vem imenaOddelek: Igre | 4608 (1926) | ahac |
» | Igre prejšnjega tisočletja - jih še igrate? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7356 (5385) | blaz1233 |
» | Stare (ne DOSovske) igre za P150MHzOddelek: Igre | 1840 (1625) | mojsterleo |
» | Dukem Nukem 3d- totalno razcefurjenje dezele krajnskeOddelek: Igre | 3497 (2332) | R33D3M33R |
» | katero strateško igro? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9665 (8570) | poluks |