Forum » Pomoč in nasveti » snemanje serverjov na oddaljen računalnik
snemanje serverjov na oddaljen računalnik
FR34K ::
Mam majhn problemček. Na PC sm si posnev 2 nova programčka za vdirat. To sta Radmin pa Netbus pro. Oba delujeta supr ok. Ampak sranje je ker nwem kak bi jst serverja od teh 2 programčov spravu na računalnik od žrtve in ga usposobit tk da bo delu. Sicer je ta žrtev na Mircu in zato vem njen IP. Zdej je pa sam še problem na njen računalniček spravit ta server. A se ga slučajno da kak drgač ko pa da grem k njemu pa mu rečem nej mi gre kokice spečt. Za ta čaš ko un peče mu bi pa jst lepo serverček gor nasnev :P To sm sicer že naredu ampak vseen. No če ma kdo kako rešitev mi jo naj čim hitrejš pove. Ajde
- zaklenil: Gandalfar ()
Mercier ::
Pomaga, če si na na svojem računalniku v internet povezan preko modema in nimaš nameščenega firewalla, potem tisti programčki delajo bistveno bolj tekoče.
sid_dabster ::
FR34K: Svetujem ti naslednje
a) Nauci se kulturnega pisanja sporocil
b) Poglej si, kaj je mIRC in kaj je IRC
c) Poglej si, kaj pomeni t. i. "vdiranje"
d) Pojej posteno porcijo zgancev
e) Vrni se sem, in ce bos se hotel postaviti tako butasto vprasanje, goto a)
a) Nauci se kulturnega pisanja sporocil
b) Poglej si, kaj je mIRC in kaj je IRC
c) Poglej si, kaj pomeni t. i. "vdiranje"
d) Pojej posteno porcijo zgancev
e) Vrni se sem, in ce bos se hotel postaviti tako butasto vprasanje, goto a)
Fallen beyond all grace deeper and deeper
The sound of her own blood dripping
Like sacred tears from a bleeding rose...( Embraced, Within)
The sound of her own blood dripping
Like sacred tears from a bleeding rose...( Embraced, Within)
FR34K ::
Če ti lohk jst neki povem bi ti povedu tole. jst pišem tak ko se mi zdi in tak ko hočem. Tule mi ni treba pisat u pravopisu. Žgance bi mogu ti pojest da bi ti mal možgančke napel, pa nism te prosu da mi napišeš neke glupe napake v mojem besedilu ampak da mi pomagaš razrešit težavo. Ko boš vse to naredu se pa naslednjič oglas
Microsoft ::
...ampak da mi pomagaš razrešit težavo.
Sej ti je napisal. Tvoja napaka ni nekje na internetu ali v racunalniku, amak v tvojem nedoraslem umu. Ko bos starejsi in umsko bolj razvit, bos dojel, kaj ti hoce povedati.
BTW, za kolko cm ti je ze zrastel lulek zaradi taksnega pocetja?
by Miha
Sej ti je napisal. Tvoja napaka ni nekje na internetu ali v racunalniku, amak v tvojem nedoraslem umu. Ko bos starejsi in umsko bolj razvit, bos dojel, kaj ti hoce povedati.
BTW, za kolko cm ti je ze zrastel lulek zaradi taksnega pocetja?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
mainman ::
Spet eden froc, ki se šopiri pred kolegi, da zna vdirat. Rajši gledaj risanke in pusti vdiranje ljudem, ki vejo prebrat kak manual in vedo kaj sploh vdiranje je.
Pa še nekaj:
RTFM and STFW
Ker si tak leet haxor boš sigurno vedel kaj pomenita ti dve kratici.
Pa še nekaj:
RTFM and STFW
Ker si tak leet haxor boš sigurno vedel kaj pomenita ti dve kratici.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mainman ()
Daedalus ::
Naj že nekdo zaklene tole žalost od teme
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
fRiK0 ::
Pa pomoznosti njega bana z foruma ker za take neumnosti je pa ban vec kod dobrodosel...
Hvala
LP Tadej
LP Tadej
V-i-p ::
Ni kaj, pod ključ s temle topicem... FR34K, tebi pa res _toplo_ priporočam, 2x ali 3x še enkrat preberi Gorezhov posto, ne bo odveč, res. Pa tudi pravila ne bo škodovalo prebrati...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hekanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Informacijska varnost | 27204 (20627) | OrkAA |
» | Spolno nadlegovanje mladoletniceOddelek: Loža | 7446 (4890) | T0RN4D0 |
» | torrent trackerOddelek: Pomoč in nasveti | 5044 (4552) | Izi |
» | Vdor v računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11744 (10320) | AngelOfDeath |
» | Prispevek o vdiranju v sisteme in podobnem. Je kdo zainteresiran za pogovor oz. interOddelek: Loža | 3013 (1984) | Stepni Volk |