Forum » Izdelava spletišč » Problemi z grafiko
Problemi z grafiko
webfreak ::
Pozdravljeni vsi skupaj!
Imam en manjši problemček (no ja ne vem ali je majhen ali velik):
Izdelujem stran in za njen design sem uporabil slike, ki imajo transpatent ozadje ali kaj podobnega. Sedaj pa sem ugotovil, da na IEju izgleda vse skupi kot kup "dreka". Postavitve in vse štima toda slike postanejo zelo čudne! No prosil bi, da nebi sedaj začeli z kako M$ bashing thread toda z kakim nasvetom. Naj popravim vse slike (no ja ni jih malo) ali je kaka dobra CSS fora ki bi mi to pomagala odpraviti.
Za pomoč najlepša hvala!
Imam en manjši problemček (no ja ne vem ali je majhen ali velik):
Izdelujem stran in za njen design sem uporabil slike, ki imajo transpatent ozadje ali kaj podobnega. Sedaj pa sem ugotovil, da na IEju izgleda vse skupi kot kup "dreka". Postavitve in vse štima toda slike postanejo zelo čudne! No prosil bi, da nebi sedaj začeli z kako M$ bashing thread toda z kakim nasvetom. Naj popravim vse slike (no ja ni jih malo) ali je kaka dobra CSS fora ki bi mi to pomagala odpraviti.
Za pomoč najlepša hvala!
pivmik ::
A si uporabil PNG?
IE nima pravilne podpore za PNG, barve postanejo čudne pa še ALPHA prozornost ne deluje.
A so ozadja polprosojna - alpha transparency?
Kaj misliš s tem da postanejo slike zelo čudne?
Pa kakšen screenshot ali link ne bi škodil.
IE nima pravilne podpore za PNG, barve postanejo čudne pa še ALPHA prozornost ne deluje.
A so ozadja polprosojna - alpha transparency?
Kaj misliš s tem da postanejo slike zelo čudne?
Pa kakšen screenshot ali link ne bi škodil.
LP, Gregor GRE^
webfreak ::
PicNik najlepša hvala!
Popolnoma sem pozabil da imam še vedno shranjeno v PNG fajlih .
Težava odpravljena
Popolnoma sem pozabil da imam še vedno shranjeno v PNG fajlih .
Težava odpravljena
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nedelovanje <iframe>Oddelek: Izdelava spletišč | 907 (724) | Jerry000 |
» | Matematika - pomoč (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 26926 (23501) | daisy22 |
» | Pomoč pri dizajnu (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5828 (4248) | Meizu |
» | Prozornost slik in IEOddelek: Izdelava spletišč | 1362 (1100) | smok3 |
» | Microsoft oživlja nadaljnji razvoj Internet Explorerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6408 (6408) | Poldi112 |