Forum » Loža » Obrazec - Naročilo (pomoč)
Obrazec - Naročilo (pomoč)
siegmund ::
KLIK
Pri temu obrazcu mi nekaj ni jasno. Ime in priimek že znam vpisat. Zanima kakšna je razlika med Street Address in Address (cont.). Pa kaj zaboga vpišem pri State/Province? Zip/Postal Code je verjetno poštna številka?
Pri temu obrazcu mi nekaj ni jasno. Ime in priimek že znam vpisat. Zanima kakšna je razlika med Street Address in Address (cont.). Pa kaj zaboga vpišem pri State/Province? Zip/Postal Code je verjetno poštna številka?
And now for something completely different...
Ziga Dolhar ::
Gawd ... res prvič izpolnjuješ spletni obrazec?
"Address (cont.)" je nadaljevanje naslova, če ti ena vrstica ne zadošča (continued).
State/Province pustiš prazno oz. izbereš N/A, "other" oz. smiselno. Če ne gre drugače, izbereš Alabamo :P.
ZIP/Postal Code je pa res poštna številka.
"Address (cont.)" je nadaljevanje naslova, če ti ena vrstica ne zadošča (continued).
State/Province pustiš prazno oz. izbereš N/A, "other" oz. smiselno. Če ne gre drugače, izbereš Alabamo :P.
ZIP/Postal Code je pa res poštna številka.
https://dolhar.si/
siegmund ::
Jp, prvič izpolnjujem. Pač se nisem pameten rodil.
Hvala.
Hvala.
And now for something completely different...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: siegmund ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri dodajanju naslova na amazonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1779 (1666) | Furbo |
» | Zanimaiva zadeva Microsoft hoče v moj GmailOddelek: Informacijska varnost | 2868 (951) | Malajlo |
» | KuponlandiaOddelek: Loža | 14105 (7947) | MadMen |
» | Izguba osebnih podatkov s PlayStation Network je realnostOddelek: Novice / Omrežja / internet | 10650 (7928) | 3furious |
» | agej hadžiselimovićOddelek: Loža | 5708 (2368) | Yohan del Sud |