» »

Kateri printer?

Kateri printer?

fusionSPY ::

Torej zanima me kateri printer bi Vi vzeli do nekje 20k lahko tudi malo več? Tudi izkušnje bi prišle prav. Najboljše se mi zdi kakšen HP ali Canon. Hvala vsem za odgovore.

OK, torej sedaj sem se odločil, da naročim ali HP 5150 ali pa Canon i455. Pa me zanima katerega bi vzeli? Prednosti, slabosti enega in drugega,... hvala vsem, ki bodo karkoli napisali ;)

Slowenc ::

Če gledamo koliko te pridejo kartuše:

Canon črna = 2100SIT
Canon barvna = 4700SIT
HP črna = 4700SIT
HP barvna = 8000SIT

potem bi je jaz odločil za Canon. Pozanimaj pa se koliko ml drži vsaka kartuša.
Skiny gate.

No OK npr., da odmislimo ceno kartuše ;) kateri je boljši, kvaliteta tiska,...

Po moje da za ta denar morata oba tiskati približno enako. Najbolje da greš v trgovino in naj ti natiskajo z obeh pa potem primerjaj in se odloči.
Čez čas boš še kako videl razliko v ceni kartuš. Kaj zate ni velika razlika, da so od HPja še enkrat dražje kartuše?
Skiny gate.

boštjan ::

Slowenc,me prav zanima kera trgovina ti bo to nardila,razen če sam prej kartuše kupiš ali pa da majo enega za prezentacijo.osebno si lastim i455 in sem zadovoljen z njim.res da porabi malce preveč črne,a meni je važno da so poceni inki in da ne rabim nonstop tiskat,kot je to bilo pri epsonu.no HP kartuše so bolj polne zato tudi dražje,5150 pa ima še možnost foto kartuše.

Jaz sem samo predlagal kok naj preveri razliko v kakovosti.
Skiny gate.

boštjan ::

glede kakovosti printa se boš moral zanesti na teste po netu oz. v revijah

Neki še mene zanima sem gledal na mimovrste HP 5150 pa piše, da ima opcijski obračalnik, če tiskaš obojestransko, da ti ni potrebno ročno obračati. Ampak ali se to dobi zraven? Kaj pa Canon i455 ima to možnost? Verjetno se bom kar za Canon odloču, kljub temu, da je HP lepše oblikovan :P .

Anyone? :\

Vem, da sm tečn >:D sam res nujno rabim vedet, ker potem naročim!!

Paramedic ::

Canona, brez skrbi, so zlo fajni, pa še pocen je barva. Od i320 naprej so sami fajni modeli.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova anketa: s čim hranite vaš tiskalnik?

Oddelek: Novice / Ankete
385419 (4319) KoKi
»

Komentarji konfiguracije racunalnika, izbira printerja

Oddelek: Kaj kupiti
141082 (942) Loki
»

kje in kateri printer za pod 20k

Oddelek: Kaj kupiti
111034 (946) jurcy
»

Kateri tiskalnik?