Forum » Kaj kupiti » Napuk digitalnega fotoaparata pri MAJDIČ-u
Napuk digitalnega fotoaparata pri MAJDIČ-u
BlueSky ::
Pozdravljeni
Zanima me , če ima kdo kaj izkušenj z nakupi pri Majdiču v Celovcu - ali pa bilo kje v Avstriji. ALi je še kje bližje kot pa v Celovcu ?
Katera cena velja tam ... Listenpreis ali diskontpreis , kajti ceni se bistveno razlikujeta.
Gledal sem minolto Z2 ... in je 319 evrov. To velja za diskontpreis - listen preis sploh ni podatka.
Pač malo me zanima kako je z nakupi pri Majdiču in kakšen nasvet bi bil dobrodošel. Hvala
Zanima me , če ima kdo kaj izkušenj z nakupi pri Majdiču v Celovcu - ali pa bilo kje v Avstriji. ALi je še kje bližje kot pa v Celovcu ?
Katera cena velja tam ... Listenpreis ali diskontpreis , kajti ceni se bistveno razlikujeta.
Gledal sem minolto Z2 ... in je 319 evrov. To velja za diskontpreis - listen preis sploh ni podatka.
Pač malo me zanima kako je z nakupi pri Majdiču in kakšen nasvet bi bil dobrodošel. Hvala
- zaklenil: boštjan ()
josh ::
Pri majdiču še vedno velja da je v trgovini diskontpreis + 20€ (če mu omeniš).
Drugače pa je v mediamarkt-u - takoj zraven majdiča minolta Z1+128MB SD kartica 250€
Lep dan
Drugače pa je v mediamarkt-u - takoj zraven majdiča minolta Z1+128MB SD kartica 250€
Lep dan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam v celovec po digitalni fotoaparat??Oddelek: Kaj kupiti | 3335 (3129) | seljo |
» | kateri televizorOddelek: Kaj kupiti | 1251 (1064) | glinik |
» | Digitalni fotoaparat canon A 95Oddelek: Kaj kupiti | 1827 (1668) | IceBreakr |
» | Kater fotoaparat (digitalni) ?Oddelek: Kaj kupiti | 1668 (1306) | koyotee |