Forum » Operacijski sistemi » Windows Longhorn
Windows Longhorn
Blum ::
Pride ven okoli 2005. zdaj je zunaj (ne glih zuni no...) alfa verzija, z vseni dodatki z veliko več ki bo v končnem izdelku (si jo kopiram dol) . zanima me pa kdaj točno izide longhorn in kakšna bo cena? na Microsoftu ni točnih podatkov o temu...
Ziga Dolhar ::
Da Blum, res je. Izide 25. oktobra 2005, cena bo 349 USD za full in 199 USD za upgrade verzijo. Kar ti dol vlečeš, je v bistvu že final verzija (in ne alfa, kot napak navajaš sam), vendar jo bodo takrat izdali zaradi molzenja denarja z WinXP in dolgoletnega procesa do-patentiranja vseh dodatnih fićrov.
Sicer pa, če bi malce bolje spremljal vsaj Slotech, bi vse to že vedel.
Sicer pa, če bi malce bolje spremljal vsaj Slotech, bi vse to že vedel.
https://dolhar.si/
Blum ::
Hvala!
to je problem ker jaz spremljam samo Ložo :DDD
a nima prvotna "vertija" longhorna ki je ne dajo "na zrak" veliko več "funkcij" kot tista ki gre ven?
to je problem ker jaz spremljam samo Ložo :DDD
a nima prvotna "vertija" longhorna ki je ne dajo "na zrak" veliko več "funkcij" kot tista ki gre ven?
Sergio ::
Blum, Žigatov sarkazem ignoriraj.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Ziga Dolhar ::
Sergej: verjetno si želel reči, da naj ga upošteva. Sarkazem namreč.
https://dolhar.si/
root987 ::
Alpha verzija več stvari kot final verzija? Prvega aprila? Kot (verjetno) najpomembnejše - novega vmesnika še nihče izven MS ni videl.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 bo imel 'novo' jedroOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15965 (11042) | Lonsarg |
» | Odslej samodejno posodabljanje Internet Explorerja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19124 (15716) | slitkx |
» | Po kratkem premoru spet popravki iz Microsoftovih logovOddelek: Novice / Varnost | 3809 (2744) | Gutjerez |
» | Konec geselOddelek: Novice / Varnost | 4402 (3135) | Jux |
» | Windows XP SP2 Final (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8388 (8388) | MrStein |