Forum » Navijanje » Overclock kompa in grafe!
Overclock kompa in grafe!
gregany ::
Lep pozdrav!
Doma imam PII 350 mhz slot1 in osnovno ploščo DTK s čipsetom BX 440. Ko v biosu dvignem frekvenco in njegov množitelj se mi sistem sesuje in morm ponovno formatirat disk. Malo sem se z pozanimal za ta problem pa sem zvedel, da mi menda zmeša disk kontroler. Zakaj to a je res kriv disk kontroler al je krivo kaj drugega?
Pa še eno vprašanje nameravam kupiti drugo plato pa drug procesor in drugo grafiko. Verjetno bom nabavil rabljeno. Kupil pa bi rad nekaj, kar se da dobro navijati. Hlajenje mi ni problem, saj bo naredil vodno hlajenje. Kaj priporočate. Kupil pa bi nekje od 1.7 GHz! Grafo pa neko tako za neko solidno ceno. Zanima me vbistvo procesor, plata, grafična
HVALA LP
Doma imam PII 350 mhz slot1 in osnovno ploščo DTK s čipsetom BX 440. Ko v biosu dvignem frekvenco in njegov množitelj se mi sistem sesuje in morm ponovno formatirat disk. Malo sem se z pozanimal za ta problem pa sem zvedel, da mi menda zmeša disk kontroler. Zakaj to a je res kriv disk kontroler al je krivo kaj drugega?
Pa še eno vprašanje nameravam kupiti drugo plato pa drug procesor in drugo grafiko. Verjetno bom nabavil rabljeno. Kupil pa bi rad nekaj, kar se da dobro navijati. Hlajenje mi ni problem, saj bo naredil vodno hlajenje. Kaj priporočate. Kupil pa bi nekje od 1.7 GHz! Grafo pa neko tako za neko solidno ceno. Zanima me vbistvo procesor, plata, grafična
HVALA LP
_-Da je nekaj nemogoče ni dejstvo ampak predsodek_-
radiator ::
Jaz ti prodam Celeron 2.0GHz (Nortwood) Če boš ga vredu hladil bi moral iti čez 3GHz. Z stock coolerjem je delal na 2.66GHz(verjetno bi tudi več) z TT Spark 7 pa na 2.8GHz. s tem da mu Vcore nisem nekaj hudo dvigoval...
Cena 12ksit.....
Cena 12ksit.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Routerji odletel Wifi, katerega novega?Oddelek: Omrežja in internet | 4839 (3928) | kuglvinkl |
» | OC je stabilen, občasen reset ob zagonuOddelek: Navijanje | 801 (607) | potepuh |
» | Performanse strežnika - izboljšaveOddelek: Strojna oprema | 2460 (1491) | GooglePR |
» | dvojederni procesor ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4865 (3858) | PrimozR |
» | Kje do Opterona 939 (Dual core) ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6687 (4849) | Pyr0Beast |