Forum » Pomoč in nasveti » windows & trdi disk
windows & trdi disk
zajcek ::
Imam 2 vprašanji:
- jaz imam zunanji in notranji trdi disk pa me zanima kako bi nastavil, da bi se mi zaganjali windowsi iz zunanjega HD in ne iz notranjega? Ali je treba res vsakič spremenit nastavitve v biosu, ko želim, da se mi zažene iz zunanjega? Kako se naštima, če se da?
- se da nastavit, da bi jaz kopiral datoteke iz notranjega na zunanji ? ali moram vse dat na CD-je? Kako se naštima, če se da?
Upam da mi boste znali preavilno svetovati ...
- jaz imam zunanji in notranji trdi disk pa me zanima kako bi nastavil, da bi se mi zaganjali windowsi iz zunanjega HD in ne iz notranjega? Ali je treba res vsakič spremenit nastavitve v biosu, ko želim, da se mi zažene iz zunanjega? Kako se naštima, če se da?
- se da nastavit, da bi jaz kopiral datoteke iz notranjega na zunanji ? ali moram vse dat na CD-je? Kako se naštima, če se da?
Upam da mi boste znali preavilno svetovati ...
Vaš zajček
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vožnja v krožišču - razlike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 12733 (10475) | MrStein |
» | Krožišče z dvema izhodomaOddelek: Na cesti | 7932 (6431) | bsslo |
» | Pravilna vožnja v krožiščih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13721 (12515) | darkolord |
» | Zunanji eSata preneha delovati?Oddelek: Strojna oprema | 2364 (2030) | thebaloh |
» | WinXP in bujenje računalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 897 (823) | solatko |