Forum » Pomoč in nasveti » En tečen problem
En tečen problem
M4TECH ::
Hja stvar je taka:
Formatiram disk in naložim windowse XP. Inštaliram vse kar rabim od driverjev programov....
Po nekje enem mesecu dela na pc-ju mi kar naenkrat začne katerikoli program ali igra in celo kopiranje cd-ja na disk ali pa inštaliranje iger OBREMENJEVATI cpu 100%. Ves sistem se upočasni in ni možno delati drugega kot samo eno operacijo.
Sem probal na novo formatirati vendar se zgodba ponovi, še lepše pa je to da ni kriv hardware ker v win ME dela vse ok.
Gor sem dal winXP z sp1 pa še potem sp2 pa je isto, pa še nov bios sem dal pa nič.
Formatiram disk in naložim windowse XP. Inštaliram vse kar rabim od driverjev programov....
Po nekje enem mesecu dela na pc-ju mi kar naenkrat začne katerikoli program ali igra in celo kopiranje cd-ja na disk ali pa inštaliranje iger OBREMENJEVATI cpu 100%. Ves sistem se upočasni in ni možno delati drugega kot samo eno operacijo.
Sem probal na novo formatirati vendar se zgodba ponovi, še lepše pa je to da ni kriv hardware ker v win ME dela vse ok.
Gor sem dal winXP z sp1 pa še potem sp2 pa je isto, pa še nov bios sem dal pa nič.
M4TECH ::
hja samo nimam dostopa do interneta tak da dvomim da je virus ali kaj podobnega. reg cleaner imam....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako "očistiti" comp?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3220 (2905) | bluefish |
» | Problem z račOddelek: Pomoč in nasveti | 1437 (939) | davkok |
» | Zatikanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1497 (1132) | _Dejan_ |
» | WinXP resetiranje&stuffOddelek: Operacijski sistemi | 1318 (1079) | AvAkI |
» | radeon 9000Oddelek: Strojna oprema | 1058 (848) | boštjan |