Forum » Navijanje » DDR ram z Samsung TCCD chipi!
DDR ram z Samsung TCCD chipi!
Tilen ::
A je CAS 3 res nuja? Drugace pa ne vem ne... DDR booster nabavit pa spravit timinge na CAS 2.5 :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
OZZY ::
tiborr...DC je vedno bolj zahteven kot SC. V SC boš vedno prišel višje. Zato rabiš tud relaksirat tajminge. Pač slaba stran DC varjante. Po mojem pa je najbl tko..
Daš v dual.....v biosu dej mem na 166MHZ....potem pa navijaj...išči najvišjo frekvenco z najnižjimi tajmingi in 1T varjanto....pa najbl je dat v 3 in 4 slot. če ti rata DC recimo 2.5-3-3-8 pri 250 in 1T bo velik bolje kot 270+ in 2T.....
Tilen....ne podpirajo vse plate DDR bosterja!!!!!!!!!!!!!!!
Sej res tiborr..Si se že slučajno odloču delat vdimm mod??? Jaz resno razmišljam o njem, sam bi rabu enga, ki obvlada spajkanje in bi to naredu tako, da v primeru če gre plata v kura* da se to odspajka bp in da je skoraj nevidno..
Daš v dual.....v biosu dej mem na 166MHZ....potem pa navijaj...išči najvišjo frekvenco z najnižjimi tajmingi in 1T varjanto....pa najbl je dat v 3 in 4 slot. če ti rata DC recimo 2.5-3-3-8 pri 250 in 1T bo velik bolje kot 270+ in 2T.....
Tilen....ne podpirajo vse plate DDR bosterja!!!!!!!!!!!!!!!
Sej res tiborr..Si se že slučajno odloču delat vdimm mod??? Jaz resno razmišljam o njem, sam bi rabu enga, ki obvlada spajkanje in bi to naredu tako, da v primeru če gre plata v kura* da se to odspajka bp in da je skoraj nevidno..
Go with the flow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OZZY ()
tiborrr ::
Jep, tale moja Epoxka ne podpira Boosterja. Vdimm voltmod pa bo, po vsej verjetnosti bom VASkA nastimal, on lepo spajka, takda bo tudi ob skurjenju ostalo lepo nevidno
Aja, pa rami mi ne delajo na 250 v 1T
Aja, pa rami mi ne delajo na 250 v 1T
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tiborrr ()
OZZY ::
če bo ratal se bi še jaz priporočil. S kje pa je on drugače, da ne bom drugje spraševal.....Kaka LJ in okolica :))))
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov ram in nič OC :( (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 7044 (5552) | ekseR |
» | SiSoft Sandra 2004 Memory Bandwith Benchmark rezultati (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 11161 (7070) | GaS |
» | BH-5 se vrača med nami v polnem zamahu... (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5986 (4539) | mzidy |
» | DDR 2 2 2 5Oddelek: Kaj kupiti | 1555 (1212) | JIM22 |
» | TCCD pri nas (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9775 (6390) | OZZY |