Forum » Programiranje » Kako napisati eno simpel .bat komando?
Kako napisati eno simpel .bat komando?
vidi ::
Živijo!
Jest sm čista 0 v programiranju in mogoče je tole vprašanje res lahko za nekoga, mene pa mal j...:)
Rad bi napisal en čisto navaden .bat file, ki bi mi iz removable diska skopiral točno določene file na c:\..., rad pa bi tut, da bi nekatere file preimenoval npr. C:\aaa.kkk v npr c:\bbb.kkk!
Kako bi to simpel zadevo naredu (moje programiranje se je pa ustavilo pri basicu na mavrici in sem mislil, da bi s podobnimi izrazi lahko sam napisal tole zadevo, pa mi nekako ne potegne :)
Hvala za nasvete!
Aja, pa še to, kje si lahko kej preberem o takšnem "programiranju"
Jest sm čista 0 v programiranju in mogoče je tole vprašanje res lahko za nekoga, mene pa mal j...:)
Rad bi napisal en čisto navaden .bat file, ki bi mi iz removable diska skopiral točno določene file na c:\..., rad pa bi tut, da bi nekatere file preimenoval npr. C:\aaa.kkk v npr c:\bbb.kkk!
Kako bi to simpel zadevo naredu (moje programiranje se je pa ustavilo pri basicu na mavrici in sem mislil, da bi s podobnimi izrazi lahko sam napisal tole zadevo, pa mi nekako ne potegne :)
Hvala za nasvete!
Aja, pa še to, kje si lahko kej preberem o takšnem "programiranju"
vidi ::
Hvala za pomoč!
Videl sem, da nisem čisto v temo brcal, le narekovaje sem postavil in zadeva je delovala :)
Videl sem, da nisem čisto v temo brcal, le narekovaje sem postavil in zadeva je delovala :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali obstaja možnost ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1597 (963) | mojca |
» | [php] unlink - problemčekOddelek: Izdelava spletišč | 1746 (1292) | PaX_MaN |
» | S katerim programskim jezikom narediti prve korake v svet programiranja ? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6612 (5015) | b |
» | Problem z *.bat skriptamiOddelek: Programiranje | 1015 (876) | Soulforged |
» | težave c++Oddelek: Programska oprema | 1188 (940) | jlpktnst |