Forum » Pomoč in nasveti » mup.sys in sata problem
mup.sys in sata problem
heft ::
pozdravljeni
lastim plato z via vt8237
ko hocem bootat xpje se mi obesi pri mup.sys,probu sem use v recovery console chkdsk /r in disable mup.sys nc ni pomagalo.Vcasih lahka pridem do menuja kjer delam particije ,vcasih ne.Ponavadi mi frizne pri examinig disk ...ne gre naprej.V raid biosu ne morem uporablati funkcij , lahka samo stisnem ctrl+ e za exit.
aja pa se to ,ko formatiram(kadar sploh lahka)v ntfs, mi formatira disk v sekundi ( ne izberem opcije quick)??!
zdj pa ce ma kdo kako idejo kk s temi sata pizdarijami da bootnem windowse.jst sem brez idej.
LP
lastim plato z via vt8237
ko hocem bootat xpje se mi obesi pri mup.sys,probu sem use v recovery console chkdsk /r in disable mup.sys nc ni pomagalo.Vcasih lahka pridem do menuja kjer delam particije ,vcasih ne.Ponavadi mi frizne pri examinig disk ...ne gre naprej.V raid biosu ne morem uporablati funkcij , lahka samo stisnem ctrl+ e za exit.
aja pa se to ,ko formatiram(kadar sploh lahka)v ntfs, mi formatira disk v sekundi ( ne izberem opcije quick)??!
zdj pa ce ma kdo kako idejo kk s temi sata pizdarijami da bootnem windowse.jst sem brez idej.
LP
- spremenilo: heft ()
loudek ::
Jest sem problem rešu tako da sem poklicu srevis.
Pol so mi pa rekl da moram najprej formatirat disk v biosu, potem pa naprej.
Ne spomnem se pa čist dober vseh ukazov in tipk tako da predlagam servis.
Domen
Pol so mi pa rekl da moram najprej formatirat disk v biosu, potem pa naprej.
Ne spomnem se pa čist dober vseh ukazov in tipk tako da predlagam servis.
Domen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj bi lahko bilo narobeOddelek: Pomoč in nasveti | 2033 (1601) | rogi2010 |
» | Ne boota ne z USBja ne z CDjaOddelek: Pomoč in nasveti | 773 (706) | c0dehunter |
» | Windows xp pride le do loadingaOddelek: Pomoč in nasveti | 2309 (2085) | bluefish |
» | sata in mup.sysOddelek: Strojna oprema | 1261 (1215) | dëych |
» | windowsxp&mup.sysOddelek: Operacijski sistemi | 866 (795) | dëych |