Forum » Operacijski sistemi » windowsxp&mup.sys
windowsxp&mup.sys
dëych ::
En lep pozdrav vsem.
Torej, imam problem z windowsi(XP) in sicer mi ob zagonu windowsow računalnik zmrzne, ustavi se pri nalaganju mup.sys. Probal sm na novo inštalirat windowse in zadeva deluje neki tednov potem pa se spet pojavi, v BIOSu sem izklopu neko USB funkcijo, ki naj bi bla kriva za-to, vendar ni nič drugače, potem sem probal disablat mup.sys (disable mup.sys) tut ni šlo...Kakšna ideja kaj bi to blo? A je možno da je uporabnik kakšn "čudn" program inštaliral in da potem noče delat?
lp
Dean
Torej, imam problem z windowsi(XP) in sicer mi ob zagonu windowsow računalnik zmrzne, ustavi se pri nalaganju mup.sys. Probal sm na novo inštalirat windowse in zadeva deluje neki tednov potem pa se spet pojavi, v BIOSu sem izklopu neko USB funkcijo, ki naj bi bla kriva za-to, vendar ni nič drugače, potem sem probal disablat mup.sys (disable mup.sys) tut ni šlo...Kakšna ideja kaj bi to blo? A je možno da je uporabnik kakšn "čudn" program inštaliral in da potem noče delat?
lp
Dean
Spc ::
To je bug pri SP1 za xpje .. sem mel isti problem ..
torej format in inštaliraj Windows Server 2003 pa bo vse vredu
torej format in inštaliraj Windows Server 2003 pa bo vse vredu
[SkA] ::
Pa glej da boš enterprise verzijo namestil si!!
Skratka.. probaj s temi rešitvami/hinti, če bo kaj delovalo:
http://www.tek-tips.com/gviewthread.cfm/lev2/67/lev3/70/pid/779/qid/689946
Predvsem tisti del o bios nastavitvah, pa če prideš v safe-mode sploh, pa če eno po eno PCI kartico ven jemlješ če se zadeva potem zboota itd.
Skratka.. probaj s temi rešitvami/hinti, če bo kaj delovalo:
http://www.tek-tips.com/gviewthread.cfm/lev2/67/lev3/70/pid/779/qid/689946
Predvsem tisti del o bios nastavitvah, pa če prideš v safe-mode sploh, pa če eno po eno PCI kartico ven jemlješ če se zadeva potem zboota itd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: [SkA] ()
Spc ::
Windows Server 2003, Datacenter Edition laufa 34% hitreje pa še bolj stabilno je..
Jaz ti priporočam Datacenter
ti pa se odloči
Jaz ti priporočam Datacenter
ti pa se odloči
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj bi lahko bilo narobeOddelek: Pomoč in nasveti | 2033 (1601) | rogi2010 |
» | Windows xp pride le do loadingaOddelek: Pomoč in nasveti | 2309 (2085) | bluefish |
» | sata in mup.sysOddelek: Strojna oprema | 1261 (1215) | dëych |
» | CHKDSK avtomatskoOddelek: Pomoč in nasveti | 1405 (1303) | Daniel |
» | 2 comp, adsl & tiskalnikOddelek: Strojna oprema | 1063 (966) | Packač |