Forum » Pomoč in nasveti » A:Flopy Erorr
A:Flopy Erorr
ALIen23 ::
Tole mi napiše ko prešteje RAM-e na začetku ko prižgem PC!Potem moram pritisniti F1 in gre v Windowse!Vendar pa je problem ko hočem kaj zagnati iz diskete mi piše naj vstavim medij!Kaqj bi to lahko bilo?Ali disketnik ni priklopljen?Ali pa je to kakšna nastavitev v BIOS-u?
HVALA!!
HVALA!!
Sami ::
Če ti BIOS ni sam zaznal model floppy-ja v BIOS-u izberi točen model in pa poglej, če je pravilno priključen, ker se mi je danes zgodilo, da sem na floppy-ju narobe obrnil kabel in se eno uro matral zakaj ne deluje.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
pviran3 ::
Poglej, če je vredu priklopljen, lahko pa da je šel rakom žvižgat
V biosu naštimaj a: 1.44mb, če pani uspeha, pa poskusi drug disketnik - greš mal za mlacom po kantah pogledat
Če je pa kabel narobe obrjen pa pc zmrzne pa na disketniku skos lučka svet - vsaj pri men
V biosu naštimaj a: 1.44mb, če pani uspeha, pa poskusi drug disketnik - greš mal za mlacom po kantah pogledat
Če je pa kabel narobe obrjen pa pc zmrzne pa na disketniku skos lučka svet - vsaj pri men
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windovs 7 in disketnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2683 (1783) | staher |
» | winsi zamrzujejo, ko hočem odpreti datoteko na disketi, kaj naj naredim???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1123 (963) | ReBi |
» | SATA ne gre...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1022 (980) | Keyser Soze |
» | Zakaj mi vedno vidi disketnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1171 (1018) | OmegaM |
» | 486 mi krajsa zivljenjeOddelek: Strojna oprema | 1628 (1478) | ADF |