Forum » Kaj kupiti » Laptopi v tujini (+ par vprasanj)
Laptopi v tujini (+ par vprasanj)
DrSergioDJ ::
ok, par vprasanj prvo:
- a tudi laptopom kej pada cena po novem letu tko k se to ponavad zgodi pc-jem?
- ce kupujes laptop tm do ene 300k, se splaca it iskat v tujino (italija, avstrija?) Oz. kok več se dobi za tak denar v tujini?
kok je pa kej tole vredno (no-name zadeva)
Intel celeron 400mhz
128mb ram
20gb disk
integrirana graficna
Ess maestro zvočna
disketnik
cd-rom
modem 56k
USB
IR
12" zaslon
?
hvala!
- a tudi laptopom kej pada cena po novem letu tko k se to ponavad zgodi pc-jem?
- ce kupujes laptop tm do ene 300k, se splaca it iskat v tujino (italija, avstrija?) Oz. kok več se dobi za tak denar v tujini?
kok je pa kej tole vredno (no-name zadeva)
Intel celeron 400mhz
128mb ram
20gb disk
integrirana graficna
Ess maestro zvočna
disketnik
cd-rom
modem 56k
USB
IR
12" zaslon
?
hvala!
...
SONiK ::
jaz bem taku povedu.
jez kupujem prenosnik do max. 420k in sem tut razmišlu o nakupu u tujini , sam ce pogledas pol ko mas garancijo, kaj ce je kej narobe?? moras ke pelat pa tam je prenosnik najmanj 10 dni pa moras jit ponj pa ce je kej tazga se plačat povrh in pol si na istem kot ce bi ga tle kupu.
jez sem dledu enga acerja k je tam 100k cenejs ko tle sam se pol uprasu ja kaj pa ce bo kej narobe u sloveniiji bodo rekl boli nas kurac tam pel kjer si kupu in pol se jebi ,bol da ga tle kupes in z garancijo ni problema.
jez kupujem prenosnik do max. 420k in sem tut razmišlu o nakupu u tujini , sam ce pogledas pol ko mas garancijo, kaj ce je kej narobe?? moras ke pelat pa tam je prenosnik najmanj 10 dni pa moras jit ponj pa ce je kej tazga se plačat povrh in pol si na istem kot ce bi ga tle kupu.
jez sem dledu enga acerja k je tam 100k cenejs ko tle sam se pol uprasu ja kaj pa ce bo kej narobe u sloveniiji bodo rekl boli nas kurac tam pel kjer si kupu in pol se jebi ,bol da ga tle kupes in z garancijo ni problema.
EjTi ::
Najboljš, da greš na acer-ee.com pa najdeš kakšen mail pa vprašaš. Ker če je uradni servis, je možo da ga kupiš v Nemčiji in ga pelješ na servis pri nas.
Na strani nekaj piše:
To make it easier for our customers, Acer Eastern Europe has a network of authorised Service Centres. These are Acer Certified and fully trained independent PC repair centres, conveniently located around the Eastern European countries, to serve our clients with warranty repairs, upgrades and post warranty repairs. To find an Service Centre nearest to you please select your country from the dropdown menu.
Edino smotano je, ker tipkovnica ni angleška (mogoče se to tud da dobit, če se prej zmeniš).
Na strani nekaj piše:
To make it easier for our customers, Acer Eastern Europe has a network of authorised Service Centres. These are Acer Certified and fully trained independent PC repair centres, conveniently located around the Eastern European countries, to serve our clients with warranty repairs, upgrades and post warranty repairs. To find an Service Centre nearest to you please select your country from the dropdown menu.
Edino smotano je, ker tipkovnica ni angleška (mogoče se to tud da dobit, če se prej zmeniš).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP SlovenijaOddelek: Kaj kupiti | 3490 (3097) | koyotee |
» | Servis v tujini kupljenega prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 4155 (3370) | kekz |
» | Nakup TABLET PC...katerega vzeti da je najcenejši?Oddelek: Kaj kupiti | 4742 (3878) | kimba |
» | Prenosnik s Turion procesorjemOddelek: Kaj kupiti | 2223 (1854) | nurmaln |
» | prenosnik (noname ali brand)Oddelek: Kaj kupiti | 3789 (2566) | murmur |