Forum » Strojna oprema » GAME PORT
GAME PORT
rider97_ ::
Mam novo mašino malo več kot pol leta, pa plata nima odzad izhoda za GAME PORT , sm utaknu na plato tm k ma game port pine gor konektor, v game port konektor prklopu ne joystick, pa mi v cajt tul de ni pravilno prikloplen, zanima me če ma kdo kakšen nasvet oz. pozna kakšen trik.
PLATA: GIGABYTE 8KNXP rev: 1.0
JOSTIC: ma kr en
PLATA: GIGABYTE 8KNXP rev: 1.0
JOSTIC: ma kr en
- spremenil: rider97_ ()
EjTi ::
Preveri, če je kabel prou obrnjen (glej, da je rdeča žicna na kablu na pinu 1 na plošči). V BIOS-u si vklopil Game port?
Game port je vklopen sicer nevem kaj je razlika me adrresom 201 in 209, prklopu sm ga pa tko na plato da je rdeč kabl na drugi strani kot pa manka 1 pin.
A mogoče kdo ve če se je slučajn kdaj tuki standart kdaj menov pa de mi zato ne jebe stvar ker mam prestr kabl, tist k pride med plato pa ohišjam, mislm če se je vrstn red pinov kej spremenil???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Joystick WingMan in volan in kako igrati?Oddelek: Igre | 933 (881) | waLkeR^! |
» | Joystick konektor, kje kupiti?Oddelek: Strojna oprema | 909 (867) | para-site |
» | Game PortOddelek: Strojna oprema | 1001 (886) | VASkO |
» | Joystick dela v Win ME ne dela v Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 841 (788) | Muflon1 |
» | problem z gameportomOddelek: Pomoč in nasveti | 1104 (1115) | brane |