Forum » Pomoč in nasveti » Leitz glodalec
Leitz glodalec
mamut ::
Ja driver nej bi bil tud za NT sam mi ob koncu instalacije javi en error da ne najde SETUP.DDL, dam OK še neki jav, spet OK in pol je instalacija kokr uspela. Zaženem mašino pa ni nobene spremembe. Zgleda da se neki stepe.
Binji tisti link mi trenutno ne odpre.
Binji tisti link mi trenutno ne odpre.
freejack ::
Hmm,.. sam to je pa tut res,..tefga ne zastopim preveč,..NT driverji bi mogli vsaj delat na win2k,..ni treba optimalno,..pa pri nekaterem štimanju komponent,..setup,.. vse zafrkne,.. Sam če vsestranskost miške ni tko pomembna nastimaj kak univerzalen driver,..win2k je poln teh.. kaj pa če bi mal skombiniral pa un missing file win98 ukradel,..a bi zarad enga faila kaj kompliciralo (če,..denimo ni tolk pomemben pr samem delovanju) ?Btw,..uni link je malce zamešan,.. klikni na tega: DriverGuide al ak je ž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows ME in wireless povezavaOddelek: Omrežja in internet | 890 (814) | Alkoman |
» | Driver za us robotics external modemOddelek: Omrežja in internet | 934 (892) | Gapi |
» | Modem Asus driverji 98Oddelek: Programska oprema | 968 (934) | Han |
» | Driverji za HP DeskJet 640c?Oddelek: Pomoč in nasveti | 725 (700) | Dead_Eye |
» | Win2000 in moj zagaman modemOddelek: Pomoč in nasveti | 955 (860) | cahahopie |