Forum » Izdelava spletišč » Forum - nastavitve e-mail strežnika
Forum - nastavitve e-mail strežnika
iElectric ::
LP! Postavil sem forum in recimo da je naslov http://www.krneki.net . Sedaj pa bi rad, da ko dobijo uporabniki e-mail (za aktivacijo spremembo gesla...), da pride to iz naslova recimo admin@krneki.net. Kako postavim mail strežnik oz. kako se to izvede?
- spremenil: iElectric ()
Tody ::
Ker sklepam da se nisi sam lotil izdelave foruma in po vsej vrjetnosti imaš PHP BB forum, lepo pojdi v Administrativno konzolo (stran) in tam v splošnih nastavitvah nekje uspodi vpiši SMPT svojega ponudnika e- pošte v primeru da je to siol je to " mail.siol.net ". Za vse podatke ki te bo še spraševalo vnesi svoje podatke od e maila
prav si uganil, ampak potem pošlje e-mail iz siolovega serverja. Jaz bi rad da pride iz @mojadomena.net
ja, samo potem more pošiljat preko maila blabla@siol.net, sjt pa bi rad blabla@mojadomena.net
Sedaj lalufam XP, samo bo prestavljeno na drug PC, ki ga dobim kamlu in nevem ker OS bo tam. Zaenkrat če mi lahko poveste rešitev za XPje
Enter4 ::
ok potem pa vnesi mail server od tistega ponudnika pri katerem maš dostop do interneta in tak kje ti piše da vnesi mail pa vnesi mail z katerega bi, da ga drugi vidijo. Probaj če ne bo šlo reči
kihc ::
Jah, zdej morš ti dobit en mail server za windowse, samo kater se mi pa še sanja ne.
Mislem, da sem jaz enkrat se igral z MDeamon-om, samo nisem zihr. Poglej malo po netu. Pol morš tist server pravilno nastavt in pa tvoja domena mora kazat na ip tega mail serverja.
Mislem, da sem jaz enkrat se igral z MDeamon-om, samo nisem zihr. Poglej malo po netu. Pol morš tist server pravilno nastavt in pa tvoja domena mora kazat na ip tega mail serverja.
x
enter4:to sem že probal in phpbb javi eror...
kihc:ja sej problem je v tem, da ne vem ker e-mail server...
kihc:ja sej problem je v tem, da ne vem ker e-mail server...
Ok, zdej mam nek smtp server ampak še vedno ne dela! HELP! Uporalbjam pa QK smtp server
Ok, sem našel težavo. V smtp.php sem moral nastavit port na 2525, ker mi preko 25 ne dela. Hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mail relay v okviru .dsl.siol.netOddelek: Omrežja in internet | 4156 (3795) | McBoby |
» | blacklisted: list.dsbl.orgOddelek: Omrežja in internet | 2332 (2131) | Bakunin |
» | Nenavadno dolgo zaganjajne winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1692 (1285) | Dean2 |
» | vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13450 (10927) | Bakunin |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17136 (17136) | Bakunin |