Forum » Pomoč in nasveti » Plextor 48x in overburn?
Plextor 48x in overburn?
Nocko ::
Ciao!
Imam naslednji problem, po daljši pavzi kar se pečenja CD's tiče sem danes zjutraj hotel posneti film Intolerable Cruelty z pripadajočimi podnapisi na 700MB CD in poglej ga zlomka ko sem želel vse skupaj zapečti mi se pojavi sporočilo da imam premalo kapacitete na CD-ju, nato se odpravim v nastavitve in preverim če je vključen overbur in je bil, sam sem ga povečal na 84 min a še vedno nič, enostavno se ne da posneti, imam pa novega Nerota,...
Aja kapaciteta ki bi jo naj zapekel je natanko 703 MB, nikoli nisem imel problemov z overburn, če se pa prav spomnim me je vedno vprašal če lahko, sedaj pa te novice ni!
In kaj naj sedaj?
@ Nocko
Imam naslednji problem, po daljši pavzi kar se pečenja CD's tiče sem danes zjutraj hotel posneti film Intolerable Cruelty z pripadajočimi podnapisi na 700MB CD in poglej ga zlomka ko sem želel vse skupaj zapečti mi se pojavi sporočilo da imam premalo kapacitete na CD-ju, nato se odpravim v nastavitve in preverim če je vključen overbur in je bil, sam sem ga povečal na 84 min a še vedno nič, enostavno se ne da posneti, imam pa novega Nerota,...
Aja kapaciteta ki bi jo naj zapekel je natanko 703 MB, nikoli nisem imel problemov z overburn, če se pa prav spomnim me je vedno vprašal če lahko, sedaj pa te novice ni!
In kaj naj sedaj?
@ Nocko
MadMax ::
Properties: No multisession, DiskAtOnce, Finalize CD.
Preferences-->Expert Features: Enable Overburn, pa številke primerno nastavi. (Pod General tut lahko markerje premakneš)
Preferences-->Expert Features: Enable Overburn, pa številke primerno nastavi. (Pod General tut lahko markerje premakneš)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Nocko ::
Hvala za pomoč, vse je bilo ok, samo tam sem pregledal in imel na Track at once nastavljeno in zato ni šlo!
Hvala še 1x!
@ Nocko
Hvala še 1x!
@ Nocko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zapisati 800MB CD v Neru?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1955 (1592) | Predator |
» | 100 min CDOddelek: Strojna oprema | 1215 (963) | matejoo |
» | Nero in snemanje preko meje ....Oddelek: Programska oprema | 1504 (1256) | pagat34 |
» | Natega s CD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1053) | 3LeR. |
» | Datoteka večja od 702MbOddelek: Pomoč in nasveti | 2047 (1760) | Mr.B |