Forum » Izdelava spletišč » phpbb2 plus
phpbb2 plus
Enter4 ::
Jaz bi vas lepo prosil, če bi mi pomagali poiskat verzijo phpbb2 plus, ki je v slovenščini no naj ma slo pack "za slo tudi link" lepo prosim iščem ko nor pa ne najdem... prosim
Tito ::
Hja če bi malo bolj z užitkom iskal bi najdu takoj ... Uporabljaj Google, sam se zgodi, da kdaj ne najdeš nič, potem pa nekdo samo začne iskat in takoj naleti a stvar ... Sam to še ko si začetnik ko ne poznaš zvijač , ok uživej pri čvekanju na tem forumu ...
Zadevo dobiš na TEJ strani!
Zadevo dobiš na TEJ strani!
Chirrilona ::
Jst bi tut rabla slo jezik, za ta phpplus 1.5!
A res nobedn ne ve kje se da kej dobit?
A res nobedn ne ve kje se da kej dobit?
Tody ::
fantje in dekleta manj javkat pa bolj plunit v roke in se spravi prevajat zadevo.... sej ni tok dost no
Chirrilona ::
Hm, a bi mi lohka edn prosm pomagu, men ne dela leva stran v admin panelu, in zdej tm notr ne morm nč delat. Kdor bi mi lohka pomagu, nej mi prosm sporoči, ker res NUJNO rabm, hvala.
Pište prek Zasebih sporočil, hvala.
Pište prek Zasebih sporočil, hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Chirrilona ()
sverde21 ::
Prevod sm meu jst en cajt nazaj sam dj sm vse že pobrisu tak d je šla vse v PM prevaju sm pa sam ni tak mal kt zgleda
BTW za levo stran admina probi naložt cel forum še enkrat, ker si verjetno kakšne dodatke nalagala in kej narobe naredla
BTW za levo stran admina probi naložt cel forum še enkrat, ker si verjetno kakšne dodatke nalagala in kej narobe naredla
<?php echo `w`; ?>
probi prašat kva je narobe na temle forumu tuki je folk k dela na tem phpbb plus forumu in pomoje b mogl oni bl vedet kva je narobe
<?php echo `w`; ?>
SFfreak ::
možno je, da ste t.i. fani najnovejših PHP verzij in se zna zgoditi da ob najnovejši in "najboljši" kombinaciji: Aapache 2.0.xx, PHP 5.0.x ter MySQL 4.1.x, 5.0.x zadeva ne dela, ker so te različice še v alpha ali pa celo samo CVS projektih....
pa dej nehi no če mam jest najnovejši PHpš naložen + apache 1.3.x +eno MySQL bazo pa mi je delal vse ok k sm na nov naložu pač zašteka včasih mal sej windowsim tud včasih
<?php echo `w`; ?>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15813 (11295) | mmorph |
» | Postavitev foruma v lokalnem omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 1265 (1221) | atlet |
» | Skripta za prikaz najnovejšega na forumuOddelek: Izdelava spletišč | 1670 (1275) | c0dehunter |
» | Portali?!?Oddelek: Izdelava spletišč | 3189 (2339) | gregy |
» | Kaj je z myfreehost.com ????Oddelek: Omrežja in internet | 1143 (950) | Matek |