Forum » Pomoč in nasveti » Router LINKSYS pomoc
Router LINKSYS pomoc
alex32 ::
Danes sem kupil nov router LINKSYS BEFSR41, ker mi je star D-LINk crknu ...
No pri LINKSYS sem nastavil PPPOE, vendar sem mi priklopi na net sele po določenem času ... priblizno 3 minute ...
Imam pa tri PC-je v mrezi z fiksnimi IP-ji.
Ima kdo kak namig, kje in kako bi to nastavil, da se PC takoj poveze na net ..
THX
No pri LINKSYS sem nastavil PPPOE, vendar sem mi priklopi na net sele po določenem času ... priblizno 3 minute ...
Imam pa tri PC-je v mrezi z fiksnimi IP-ji.
Ima kdo kak namig, kje in kako bi to nastavil, da se PC takoj poveze na net ..
THX
alex32 ::
Sem uredil!
Problem je bil na nastavitvah omrezja, ker sem imel tud direktno preko PPPOE in se zadeva očitno mal križala ...
LINKSYS router pa dela do zdej odlično!
Problem je bil na nastavitvah omrezja, ker sem imel tud direktno preko PPPOE in se zadeva očitno mal križala ...
LINKSYS router pa dela do zdej odlično!
b ::
Saj ne bo dolgo, razen ce nisi zahteven uporabnik.
Meni so vsi linksysovi routerji, ki sem jih do sedaj preizkusil, prekinjali povezave.
Primer: mam odprt SSH session preko routerja do ene masine zunaj, pa vsake pol ure crkne. Ne glede na to, ali je povezava aktivna (tipkam) ali ne.
Jaz sem se odlocil, da Linksys-i zame pac niso. Ampak niso nobene izjeme. Od teh poceni routerjev se nisem videl niti enega, pri katerem ne bi prvi dan odkril vsaj ene napake.
Meni so vsi linksysovi routerji, ki sem jih do sedaj preizkusil, prekinjali povezave.
Primer: mam odprt SSH session preko routerja do ene masine zunaj, pa vsake pol ure crkne. Ne glede na to, ali je povezava aktivna (tipkam) ali ne.
Jaz sem se odlocil, da Linksys-i zame pac niso. Ampak niso nobene izjeme. Od teh poceni routerjev se nisem videl niti enega, pri katerem ne bi prvi dan odkril vsaj ene napake.
link_up ::
meni z novim firmwarom dela odlicno...nc ne prekinja, tko da jst nimam kej cez njega rect
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2191 (1845) | ...:TOMI:... |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52227 (23977) | simone |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7309 (5314) | jancus |
» | Linksysov router in izklapljanje posameznih računalnikovOddelek: Omrežja in internet | 1231 (1129) | Keyser Soze |