Forum » Kaj kupiti » athlon 64.. katera plata in ram
athlon 64.. katera plata in ram
teoo ::
nagibam se k nakupu amd athon 64 3000 ali 3200. katero plato in kak ram(2x512) predlagaste.
lp
lp
Zheegec ::
Je bilo že veliko govora o tem. Plata MSI K8N NEO platinium, RAM pa odvisno, ali boš kaj navijal, ali ne.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
teoo ::
se opravičujem, če je bilo že predebatirano.
ekstremno navijanje me ne zanima, nisem pa eden tistih ki redno updatajo sistem, zato bom zadevo navil le ko/če bo nuja.
zanima me če se sploh že splača kupiti 64 bitni procesor. a je software že dovolj prilagojen. ne maram imeti kište, kjer pol programja ne bo delalo.
prosil bi vsaj za kak uporaben link z testi in predstavitvami.
ekstremno navijanje me ne zanima, nisem pa eden tistih ki redno updatajo sistem, zato bom zadevo navil le ko/če bo nuja.
zanima me če se sploh že splača kupiti 64 bitni procesor. a je software že dovolj prilagojen. ne maram imeti kište, kjer pol programja ne bo delalo.
Zheegec ::
Poglej v strojna oprema in/ali kaj kupiti, ali pa pojdi pod "iskanje" na levi in išči sporočila od "ALIEN3001", sem že dostikrat pisal o Athlon64 in AMD64, se mi ne da še enkrat.
anandtech, hardocp, xbitlabs,... ali pa preprosto GOOGLE!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Luknja da noter padeš (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 12204 (9066) | Rias Gremory |
» | 64 ali 32 bitni procesor?Oddelek: Kaj kupiti | 2604 (2037) | M.B. |
» | Microsoftovih 64 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7868 (6262) | Zheegec |
» | 64 bitni procesorjiOddelek: Kaj kupiti | 2669 (1872) | Blisk |
» | 64 bitni procesor?Oddelek: Kaj kupiti | 2385 (1943) | Brane2 |