Forum » Programska oprema » DVD-RW prepozna kot CD-RW
DVD-RW prepozna kot CD-RW
Trancedeejay ::
HI
Naj mi en pomaga
Fotr je nalozil na svoj rac. kjer ima LG-jev DVD rekorder nove WIN XP in pa tudi Easy CD Creator 5, ki lahko pece tudi DVD-je, vendar ko dam record napise nekej kao da ne podpira ta model DVD-ja. Pa tut ko pogledam v programu za izbirat na ker medij pise - DVD-ja sploh ne, samo cd-r, cd-rw.... - zdej sem iskal driver zanj pa ga ne najdem - v control panel je vse ok, tut enoto lepo najde, zdej ne vem al morm nekak cratorja posodobit al kako - to je prej delal in je normalno snemal DVD-je.
Have a nice Day
Matt
Naj mi en pomaga
Fotr je nalozil na svoj rac. kjer ima LG-jev DVD rekorder nove WIN XP in pa tudi Easy CD Creator 5, ki lahko pece tudi DVD-je, vendar ko dam record napise nekej kao da ne podpira ta model DVD-ja. Pa tut ko pogledam v programu za izbirat na ker medij pise - DVD-ja sploh ne, samo cd-r, cd-rw.... - zdej sem iskal driver zanj pa ga ne najdem - v control panel je vse ok, tut enoto lepo najde, zdej ne vem al morm nekak cratorja posodobit al kako - to je prej delal in je normalno snemal DVD-je.
Have a nice Day
Matt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaton optičnih medijev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 8565 (6826) | ABX |
» | clone cd in dual layerOddelek: Pomoč in nasveti | 2269 (2021) | jackorsen88 |
» | Nec 3540Oddelek: Pomoč in nasveti | 1235 (1027) | Caligula |
» | Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9664 (7288) | AtaStrumf |
» | Problem s Pioneer 16xOddelek: Pomoč in nasveti | 1386 (1159) | AtaStrumf |