Forum » Pomoč in nasveti » NOD32-problem z update
NOD32-problem z update
Puff_Dedo ::
Ola!!
Par dni nazaj sem dobil NOD32 in ne vem kako se ga updejta,šou sem na uradno stran in videl da so neki updejti za viruse ampak,na uni strani ni nobenega linka s katerega bi lahko pobral dol uno.Aja,pa še kko se da naštimat ,da ti avtomatično updejta,to sem že probal štimat,ampak rezultata ni in ni.
Tnx
Par dni nazaj sem dobil NOD32 in ne vem kako se ga updejta,šou sem na uradno stran in videl da so neki updejti za viruse ampak,na uni strani ni nobenega linka s katerega bi lahko pobral dol uno.Aja,pa še kko se da naštimat ,da ti avtomatično updejta,to sem že probal štimat,ampak rezultata ni in ni.
Tnx
No one fights alone!!!
Witboy ::
Ce ga mas original in je registriran potem imas update tam ko odpres nodov control panel. potem si ti ko kliknes na to odpre se eno okno in tam imas moznost rocnega oz. avtomaticnega updatea. Sam za to, da pa se skonekta na njihov server pa potrebujes registrirano verzijo, saj pri njej dobis se username ter password, ki je potreben za konekcijo.
Jebiveter ::
potrebujes registrirano verzijo, saj pri njej dobis se username ter password
Jah, no... se da tudi drgace
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Brilko ::
Saj je tudi enomesečne preizkusna verzija, oz. update maš za en mesec, pol pa še za enega, še za enega...
Groovy ::
res je, preverjeno deluje...sploh ni treba odinštalirat, enostavno samo čez inštaliraš še 1x, pa maš še za 1 mesec...itd
I am the captain of my soul
Keyser Soze ::
Jah malo smotano narejeno sicer ampak...
Lahko tudi datum na računalu premakneš nazaj v preizkusni čas pa ti ga lepo updejta. Bug? PRavna luknja?
ME pa zanima če s tem na kakšen način kršiš EULO al kaj je že?
Lahko tudi datum na računalu premakneš nazaj v preizkusni čas pa ti ga lepo updejta. Bug? PRavna luknja?
ME pa zanima če s tem na kakšen način kršiš EULO al kaj je že?
OM, F, G!
Spajky ::
To s premikanjem sys date nazaj pri novi verziji (v.2) demota (ki updejta, stari ne updejta!) ne pali več! Zapis je v registru Win, kdaj je bil instaliran; lahko se ga pa na frišnem sistemu instalira v prihodnosti (Bios in win!) daljnjega leta 2010 ipd ... pa spravi njegov key iz registra za eventuelne bodoče reinstale OS-ja ... vendar tako vsakič skida celo (1,7Mb) velko databazo, ko updejtaš ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zastonjski antivirusOddelek: Programska oprema | 5497 (3670) | mtosev |
» | Samsung Galaxy Note Update Februar (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15045 (13933) | CaqKa |
» | povezava brez routerjaOddelek: Omrežja in internet | 1183 (1068) | Opkow |
» | Dial Up -> osebni rač. -> Adsl -> internetOddelek: Programska oprema | 775 (629) | ToniT |
» | Kateri antivirusOddelek: Programska oprema | 1731 (1448) | l33t |