Forum » Pomoč in nasveti » Težava pri formatiranju
Težava pri formatiranju
pvito ::
Živjo!
Rabim mal pomoči, in sicer, pri inštalaciji win xp mi ni diska sformatiralo do konca in ga mam zdej kao 10 GB manj, kot prej. Če zdej formatiram, mi vedno formatira sam tist del, kjer je particija - kar je blo sformatirano prej..tam kjer je pa unallocated...tam pa nič ne nardi. Sem rpobal s PM nardit še eno particijo, pa nikakor ne gre, ker kišta ne pogrunta da ma še plac na disku. Kako nej vse skupi formatiram in spravim na prvotno kapaiteto - 40Gb, zdej mi jih kaže sam 30.
Rabim mal pomoči, in sicer, pri inštalaciji win xp mi ni diska sformatiralo do konca in ga mam zdej kao 10 GB manj, kot prej. Če zdej formatiram, mi vedno formatira sam tist del, kjer je particija - kar je blo sformatirano prej..tam kjer je pa unallocated...tam pa nič ne nardi. Sem rpobal s PM nardit še eno particijo, pa nikakor ne gre, ker kišta ne pogrunta da ma še plac na disku. Kako nej vse skupi formatiram in spravim na prvotno kapaiteto - 40Gb, zdej mi jih kaže sam 30.
Sambrosa ::
če delaš xp je ,potem ko te vpraša tam ko hočeš nardit particije jih delte vse ,pol pa create pa jih nared po svoje na novo . nič lažjega brez partišna delaš v xp setupu.najprej zbriš pol pa kreiri particijo
strle12 ::
Ti moraš pobrisati particije v fdisku ali v zagonskem ciklu XP-jev preden sploh kej installiraš
potem kreiraš nove in full format !!!
potem kreiraš nove in full format !!!
Postati velik je veliko dejanje!!
Da si velik pa so le sanje!
Da si velik pa so le sanje!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč pri diskuOddelek: Strojna oprema | 1010 (933) | snoopy20 |
» | extended dos particija...???wtfOddelek: Pomoč in nasveti | 1134 (1002) | zile |
» | Inštalacija WinXP ->100 prvičOddelek: Pomoč in nasveti | 1766 (1546) | recoil |
⊘ | XP uninstallOddelek: Pomoč in nasveti | 905 (809) | Aljo1 |
» | Kako formatirat disk in inštalirat win 95?Oddelek: Pomoč in nasveti | 994 (903) | Slide |