Forum » Pomoč in nasveti » Monitor
Monitor
Dami ::
Mal čudn problem, vendar je zelo resen. Dobre pol leta je odkar smo bajto zgradil in postavl parket. Zdej k je vroče, se parket ful suši in krči in zato poka oz. vsaj mislu sn da je to parket, nakar ugotovim da je to monitor (WTF?!). Ko sn ga enkrat vžgau je vrezalo kot da bi kdo s pištolo vstrelu. Sam sn mislu da je pač naklučje in da je to parket. Potem sn ga dons zjutri vžgau in spet vreže. Da bi 2x po naklučju??? Največja fora je da to poka tudi ponoči (ko je monitor itak ugasjen a ni izklopljen), zato sn ga to noč izklopu in...ni pokal (to drgač zbudi celo bajto). Monitor je Sony Multiscan 200GST star 3 leta. Kdo ve kaj bi lahk blo narobe??
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
OZZY ::
Da slučajno kje štrom ne prebija. Najbl, bi ga blo nest na servis, da oni pogledajo.
Kaj pa napajalni kabel zadaj. A je dobro dan notri.
Kaj pa napajalni kabel zadaj. A je dobro dan notri.
Go with the flow.
Marjan ::
jah, men mal poka ko se hladi ko ga ugasnem, ker se tista plastika krči v notranjosti.
Ko ga pa prižgeš se začne pa segrevati in plastika se ŠIRI, pri tem ma lahko kašno oviro in jo enostavno zrine lahko tud tolko da poči, lahko da bi blo to, sam je malo verjetno....
ker bi moglo bit tko narejen da se prosto nabreka in krči....
???
Ko ga pa prižgeš se začne pa segrevati in plastika se ŠIRI, pri tem ma lahko kašno oviro in jo enostavno zrine lahko tud tolko da poči, lahko da bi blo to, sam je malo verjetno....
ker bi moglo bit tko narejen da se prosto nabreka in krči....
???
Dami ::
Ej, vem kak poka plastika in to ni to! To je 10x glasnejš. Bom nesu rajš na servis, kr se mi zdi da se še neki smodi
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Matek ::
JA, to dela mojemu frendu ki ma Belinea 19". Ti rajš nesi na servis, da ne bo kaj crknlo, ker njemu ga je pobralo pred kratkim.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trenutno MOCNO odsvetujem nakup Sony Xperia Z telefonov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 47942 (28978) | b787 |
» | Garancija na počen ekran na laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8868 (6714) | Zheegec |
» | Vprasanje glede MLACOMA (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5628 (3768) | Primoz78 |
» | lcd monitorOddelek: Strojna oprema | 780 (632) | Marjan |
» | IIyama monitor-je to normalno?Oddelek: Zvok in slika | 2639 (1871) | Jony |