Forum » Operacijski sistemi » Windows 2003 enterprise in IR
Windows 2003 enterprise in IR
rap3r ::
Te windowsi nimajo vgrajene podpore za IR, zanima me če je komu uspelo naložiti driverje in podporo za IR? Driverje sem uspel naložiti, samo podpore pa ne, se pravi umesnika.
Če je komu uspelo, mi lahko prosim razloži ali pa da kakšen link?
Če je komu uspelo, mi lahko prosim razloži ali pa da kakšen link?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
McClane ::
Ne, ti windowsi preprosto ne podpirajo IR, ker so serverski sistem...
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
Sej win 2003 standart je tud serverski sistem pa podpira IR, tko da s tem mi res nisi nč pomagu...
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Tole sem že prebrou ja in mi ni ratal uštimat, je komu ratal?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Server-windows-downloadOddelek: Pomoč in nasveti | 1381 (1175) | krneki0001 |
» | Windows Server 2008 za srednje izkušenega uporabnika? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7780 (5158) | Jst |
» | Laptop, mobitel in prenos podatkovOddelek: Mobilne tehnologije | 3572 (3052) | DonPierre |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5950 (4523) | kulSMS |
» | IR povezava--> pc in mobitelOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1159 (1055) | Azrael |