Forum » Izdelava spletišč » CGI skripta - pošiljanje obrazca
CGI skripta - pošiljanje obrazca
kleDo ::
Delam eno spletno stran, ki bo vsebovala obrazec za narocilo. Obrazce je izdelan, ima tri skrita polja:
- recipient (z mojim e-mailom)
- redirect (z naslovom strani za preusmeritev in
- subject (Narocilo predpraznika)
V action sem vpisal celoten URL do skripte
Stvar mi pa ne deluje... sicer jaz lahko izpolnim obrazec, odprla se mi bo stran, ki je vpisana v redirect, vendar e-maila z vsebino obrazca ne bom dobil... kaj naj naredim?
Skripta za DL (kakrano ze uporabljam) je na voljo na naslovu http://freeweb.siol.net/tedy12/FormMail...
stran (obrazec) pa na www.t2studio.si/test/obrazec.htm
Zahtevana polja so rdeca, postna st. in prva vrsta mer morajo biti stevilke (posta ima omejene 4 st.)
polje e-mail pa mora vsebovati e-mail...
Prosim za pomoc!!!
kledo
- recipient (z mojim e-mailom)
- redirect (z naslovom strani za preusmeritev in
- subject (Narocilo predpraznika)
V action sem vpisal celoten URL do skripte
Stvar mi pa ne deluje... sicer jaz lahko izpolnim obrazec, odprla se mi bo stran, ki je vpisana v redirect, vendar e-maila z vsebino obrazca ne bom dobil... kaj naj naredim?
Skripta za DL (kakrano ze uporabljam) je na voljo na naslovu http://freeweb.siol.net/tedy12/FormMail...
stran (obrazec) pa na www.t2studio.si/test/obrazec.htm
Zahtevana polja so rdeca, postna st. in prva vrsta mer morajo biti stevilke (posta ima omejene 4 st.)
polje e-mail pa mora vsebovati e-mail...
Prosim za pomoc!!!
kledo
- spremenil: Tody ()
Ales ::
Pri @recipients spremeni siol.net v siol\.net ali pa začasno celo daj nazaj na default, torej @recipients = &fill_recipients(@referers); (toliko da vidiš, če je to problem...).
V vsakem primeru bi bilo dobro pogledati, kaj se zapiše v loge na strežniku, ko posusiš poslati mail. Potem bi bilo lažje videti, kaj je narobe...
V vsakem primeru bi bilo dobro pogledati, kaj se zapiše v loge na strežniku, ko posusiš poslati mail. Potem bi bilo lažje videti, kaj je narobe...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | siol in relayOddelek: Omrežja in internet | 1862 (1657) | cryptozaver |
» | Mail relay v okviru .dsl.siol.netOddelek: Omrežja in internet | 4187 (3826) | McBoby |
» | Vpis registrirane domene v primarni DNS strežnikOddelek: Izdelava spletišč | 3541 (3235) | Tody |
» | blacklisted: list.dsbl.orgOddelek: Omrežja in internet | 2349 (2148) | Bakunin |
» | Nenavadno dolgo zaganjajne winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1724 (1317) | Dean2 |