Forum » Izdelava spletišč » Spletna trgovina
Spletna trgovina
Terminator ::
Imam primer spletne trgovine, ki je na naslovu: http://www.charon.co.uk/charon_cart_v3/ na disku.Problem je v tem, da ne pošilja naročenega blaga na mail.Napaka se pojavlja v datoteki functions_email.asp v vrstici 4.Za lokalni zagon uporabljam internet information services.
Prosil bi nekoga, ki se spozna na to, da mi pusti mail, da mu pošljem celotno trgovino in da mi napako odpravi.Edino, kar je treba, da si spremeni connection string v primeru, če ne bo delalo!
Prosil bi nekoga, ki se spozna na to, da mi pusti mail, da mu pošljem celotno trgovino in da mi napako odpravi.Edino, kar je treba, da si spremeni connection string v primeru, če ne bo delalo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V osončju sedaj le 8 planetov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12031 (7331) | Thomas |
» | Plutonovi luni dobili imeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4913 (4254) | gzibret |
» | sagem F@st 3344 in "Charon II DB peripherals demo"Oddelek: Omrežja in internet | 1599 (1427) | microera |
» | Kako nardit, da se vpisani avtomatsko pojavijo na listi ?Oddelek: Izdelava spletišč | 970 (905) | tec |