Forum » Pomoč in nasveti » Kako povrniti izbrisane slike iz kartice
Kako povrniti izbrisane slike iz kartice
cico06 ::
Lepo bi prosil, če mi lahko kdo sporoči, kako bi lahko povrnil, oziroma obnovil slike na lkartici fotoaparata. Slike so bile izbrisane, ni pa bilo presnetih, obstaja tak program?
Prosim, če mi lahko sporočite na e-mail cico06@hotmail.com
Hvala!!
Prosim, če mi lahko sporočite na e-mail cico06@hotmail.com
Hvala!!
- spremenil: cico06 ()
boych ::
Probaj z PC inspector file recovery, je freeware, pa meni je uspelo do sedaj rešitže par zjeb**** disket pa tudi z kartice fotoaparata sem potegnil slike...v kolikor seveda nisi že ponovno prepisal kartice, pol pa kar pozabi na slike....
digi-gamer ::
a to tudi za xd? kaj pa če nisi cele prepisal? ali pa bi rad dobil slike, posnete pred pol leta?
boych ::
za Xd ne vem, jaz mam Sd, mislim pa da gre isto.
če nisi prepisal cele, lahko rešiš pač tisto kar nisi prepisal, ko pa enkrat prepišeš, pa so slike adio!
če nisi prepisal cele, lahko rešiš pač tisto kar nisi prepisal, ko pa enkrat prepišeš, pa so slike adio!
bvogri ::
Najbolj, da greš slike še enkrat posnet, pol pa jih preneseš na računalnik
Zares. Najbol da nardiš tko kt ti pravjo ti fantje zgoraj pa boš mogoče še kej dubu.
Uapm da nisi sliku nagih bab k pol je res škoda!!!!!!!!!
Zares. Najbol da nardiš tko kt ti pravjo ti fantje zgoraj pa boš mogoče še kej dubu.
Uapm da nisi sliku nagih bab k pol je res škoda!!!!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali lahko rešim podatke iz diska???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2567 (2223) | chiiiii |
» | Triera( zdaj Telemach) Tezno - izvršba rubežaOddelek: Loža | 3764 (2955) | MadMicka |
» | Na eBayu spet prodali ameriške vojaške skrivnostiOddelek: Novice / Diski | 4680 (3281) | Lawler_ |
» | Obstojnost podatkov na USB ključu vs. trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1408) | JanezC |
» | Pridobitev podatkov na sformatirani SD karticiOddelek: Programska oprema | 1232 (1122) | Han |