Forum » Pomoč in nasveti » PowerDVD in glasnost
PowerDVD in glasnost
RobyRob ::
Imam videospot v SVCD formatu. Če ga predvajam v Media Playerju ali kateremkoli drugem programu, je slika horizontalno skrčena, preozka . Edino v PowerDVD je normalnih dimenzij.
Jaz bi rad predvajal spot, vendar samo video, glasbo pa bi predvajal z Winamp-om iz MP3 datoteke. Toda ko probam spustiti glasnost oz. ko kliknem "mute" v PowerDVD, potem se mi utiša tudi WinAmp! Debilni PowerDVD uporablja kar "wave" nastavitev glasnosti od Windowsov.
A ima kdo kako idejo, kako bi lahko normalno gledal utišan spot in poslušal MP3 zraven?
Jaz bi rad predvajal spot, vendar samo video, glasbo pa bi predvajal z Winamp-om iz MP3 datoteke. Toda ko probam spustiti glasnost oz. ko kliknem "mute" v PowerDVD, potem se mi utiša tudi WinAmp! Debilni PowerDVD uporablja kar "wave" nastavitev glasnosti od Windowsov.
A ima kdo kako idejo, kako bi lahko normalno gledal utišan spot in poslušal MP3 zraven?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črnobel windows media player 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1923 (1833) | Pinzl |
» | Dve zvočni na istem PC-juOddelek: Zvok in slika | 1332 (1047) | LittleDevil |
» | Surround in glasba?Oddelek: Zvok in slika | 1667 (1441) | |might| |
» | gledanje DVDjev na TVju - PROBLEMI SEVEDAOddelek: Zvok in slika | 2149 (1847) | BlackHole |
» | DVD problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1402 (1248) | ||_^_|| |