Forum » Elektrotehnika in elektronika » 9-pin din konektor
9-pin din konektor
kitarist ::
Na zvocni kartici imam izhod za 5.1 zvocnike (to je 9 pinski din konektor, ki pa uporablja samo 6 pinov). Ker imam kabel, ki ima na eni strani konektror, da drugi strani pa ne, sem se odlocil, da zicke direktno zalotam na zvocno kartico.
Tezava je v tem da se mi je pokvaril mulitimeter, in ne morem ugotovit, katero zicka (barvo zicke) je treba povezati s katerim pinom. Na internetu nikjer nisem nasel nobene sheme.
Zato bi prosil nekoga, ki se je s tem ze ukvarjal, oz. ce ve kaksen url, kjer je o tem kaj vec napisano, da mi post-a odgovor.
Konektor pa zgleda nekako takole:
o o o
o o o o
o o
Hvala
Tezava je v tem da se mi je pokvaril mulitimeter, in ne morem ugotovit, katero zicka (barvo zicke) je treba povezati s katerim pinom. Na internetu nikjer nisem nasel nobene sheme.
Zato bi prosil nekoga, ki se je s tem ze ukvarjal, oz. ce ve kaksen url, kjer je o tem kaj vec napisano, da mi post-a odgovor.
Konektor pa zgleda nekako takole:
o o o
o o o o
o o
Hvala
kitarist ::
emm....shema konektorja se ni prav izrisala.
o o o
o o o o
--o o
...mora bit brez tistih pomisljajev.
o o o
o o o o
--o o
...mora bit brez tistih pomisljajev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z Genius zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 1530 (1350) | Bimmer |
» | zvočna kartica in kitaraOddelek: Zvok in slika | 4324 (3910) | DOOM_er |
» | lcd ekranček in softwareOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2494 (1851) | StricGeza |
» | Integrirana zvočna ne dela več??Oddelek: Zvok in slika | 1197 (1032) | kikicar |
» | Teac 40X pokanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1595 (1377) | ferjan |