Forum » Elektrotehnika in elektronika » Micro spajkalnik(12V)
Micro spajkalnik(12V)
Sadida ::
Jst sm pr Conradu kupu micro spajkalnik.In zdej vidm de sploh nima štekarja, sam dva kabla sta.In kam hudiča nej ga prkolopm? Bi ga mogoče lhka zvezu na kšn adapter?
Tomay ::
Najboljše kar na kak star AT napajalnik, ali pa kar na kišto (rumeni in črni kabel)
Voodoo 4Ever
iNN ::
al pa si kupi en trafelc iz 230V na 12V in naredi getz, pa bo isto dobr, pa se ne bos odvisen od delovanja oz. nedelovanja racunala
Jackal ::
Pa pazi, da bo napetostni vir, ki ga boš uporabil za napajanje dovolj močan. Ker tale spajkalnik potegne toka malo čez 1 Amper.
Jaz sem mojega napajal kar iz računalniškega napajalnika, pa se ni nič pritoževal (niti napajalnik, niti spajkalnik).
Samo ne pričakovat kaj veliko od tega spajkalnika... Jaz sem ga sprva nameraval uporabljati za lotanje kakih smd komponent, samo zdaj raje uporabljam Wellerja.
Jaz sem mojega napajal kar iz računalniškega napajalnika, pa se ni nič pritoževal (niti napajalnik, niti spajkalnik).
Samo ne pričakovat kaj veliko od tega spajkalnika... Jaz sem ga sprva nameraval uporabljati za lotanje kakih smd komponent, samo zdaj raje uporabljam Wellerja.
Walking the way is something completely different than imagining the way.
Sadida ::
Zdej sm ga prklopu kr na molex(rumeno in črno žico, tko kukr je -Tomay reku )Pa sm pol kr kabel potegnu vn iz rač. na mizo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vezava novega avtoradija v star avtoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13681 (2329) | cerial |
» | Polnjenje baterije za prenosnik brez prenosnikaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2150 (1902) | negotiator |
» | Priključitev napajalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2200 (1648) | Janac |
» | Fan, na starejšo plato.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1140 (1065) | Blinder |
» | vezava ATX in AT napajalnika?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2280 (2086) | krucymucy |