Forum » Kaj kupiti » kupujem brezžično tipkovnico in miško.. help!
kupujem brezžično tipkovnico in miško.. help!
]_g_] ::
za okrog 10k nameravam kupit brezžično tipkovnico in brezžično optično miško. kaj svetujete?
za miško je zaželjeno da je čimmanjša.
hvala in lep pozdrav!
za miško je zaželjeno da je čimmanjša.
hvala in lep pozdrav!
K0K0 ::
sory ampak za 10k mislim da ne boš dubu brežične miške in tipkovnice. Sicer kaj pa ti bo brežična tipkovnica? Jo mam v službi pa ne vidim kšnih velikih prednosti sam mal lepš zgleda k ni tok kablov. Sicer pa se cene za take komplete začnejo tm nekje pr 18-20k.
SONiK ::
ni res da so kompleti dragi..
poglej to trgovino kjer sem sam doma in najraje kupujem tu v Fenix-trade. tipkovnice miske stuff pocen pa dober... kar sem jez misk pa tipkovnic kupu sem tle kupu pa ni se nec crklno...
poglej to trgovino kjer sem sam doma in najraje kupujem tu v Fenix-trade. tipkovnice miske stuff pocen pa dober... kar sem jez misk pa tipkovnic kupu sem tle kupu pa ni se nec crklno...
Mobidick ::
Kaj pa tale Logitechov set.
Meni dela odlično. Sicer je za 12.672 sit, ampak je vreden vsakega tolarja.
lp
Meni dela odlično. Sicer je za 12.672 sit, ampak je vreden vsakega tolarja.
lp
The future is digital!
K0K0 ::
Ufff pa res . pa so zakej ti kompleti k jest sm dal 24k za microsoftovo pa je miška kr neki.
Romčy ::
Ko boš enkrat probal Logitech-kovo miš mx700 jo ne daš več z rok. Najboljša miška kar sem jih kdaj imel. Razen moje...drage. Resno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7681 (6333) | specterss |
» | Katera brezžična tipkovnica?Oddelek: Kaj kupiti | 3013 (2434) | ddeben |
» | tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 2370 (1916) | C_maniak |
» | katero brezžično miško s polnilcemOddelek: Kaj kupiti | 1410 (1238) | nere |
» | Brezicno - tipkovnica in opticna miskaOddelek: Kaj kupiti | 1400 (1184) | alien-w |