Forum » Kaj kupiti » a katero podjetje prodaja rabljeno rač. opremo
a katero podjetje prodaja rabljeno rač. opremo
misso ::
Mene zanima, če katero podjetje v SLO prodaja rabljeno računalniško opreme! Pač za firmo bi potreboval računalnike in tud kakšen izstavljen račun o nakupu ! A se s tem sploh kdo ukvarja v sloveniji?
pingec ::
jest bi pa rabu ksn naslov kjer prodajajo rablene prenosnike od ksnega servisa al kej tazga.
LP
LP
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Poldi112 ::
Za racunalnike vprasaj Asgard http://www.swedata.com/
Notebooke sem pa tudi ze v tech trade videl. Ampak ne vem ce je to stalno.
Notebooke sem pa tudi ze v tech trade videl. Ampak ne vem ce je to stalno.
flipflop ::
Vprašaj tudi www.egt.si , tam vem da prodajajo rabljene komponente, če pa cele računalnike tudi, pa nisem ziher.
drejcmb ::
http://www.so-doo.si/
Jaz sem pred kratkim tu kupil rabljen racunalnik COMPAQ Despro EP, dobiš račun in en mesec garancije.
Z racunalnikom sem zelo zadovoljen. je zelo tih, zelo dobro delajo tudi xp-ji, na njem imam office 2003, pa tudi deluje zelo dobro. Na moje presenecenje pa tekoče predvaja tudi divx/xvid. Na internet sem povezan preko brezične pci kartice.
Skratka kdor rabi comp za osnovno delo, bo s tem zelo zadovoljen.
Jaz sem pred kratkim tu kupil rabljen racunalnik COMPAQ Despro EP, dobiš račun in en mesec garancije.
Z racunalnikom sem zelo zadovoljen. je zelo tih, zelo dobro delajo tudi xp-ji, na njem imam office 2003, pa tudi deluje zelo dobro. Na moje presenecenje pa tekoče predvaja tudi divx/xvid. Na internet sem povezan preko brezične pci kartice.
Skratka kdor rabi comp za osnovno delo, bo s tem zelo zadovoljen.
Tadeus ::
Moram reci, da imejo rabljeno racnalnisko opremo tudi v podjetju MSL d.o.o. - Ljubljana (tel 041 680 546)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaupanja vredni prodajalci rabljenih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 168446 (9444) | fujtajksel |
» | Nov procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7827 (6441) | PNG |
» | trgovina ki odkupuje rabljenoOddelek: Kaj kupiti | 2722 (1862) | bluefish |
» | Nakup trdega diska ali Pc-jaOddelek: Kaj kupiti | 2186 (1574) | DeathKiller |
» | Katero grafiko?Oddelek: Kaj kupiti | 1955 (1209) | blackbfm |