Forum » Pomoč in nasveti » Problem z Win2k & Logitech WingMan-om
Problem z Win2k & Logitech WingMan-om
Senitel ::
No v Win2k se mi je pojail problem z Logitechovim joystickom WingMan Extreme Digital 3D preko USB. Problem je sledeč:
Zadevo sem lepo inštaliral (driverji so itak že zraven, una zadeva na CD-ju pa itak ne dela), in se tudi lepo pojavi v sistemu (device manager). Vendar manjka pod Gaming Options!! Zraven pa se pritihotapi še en "unknown device" (ki se po nekaj brskanja predstavi kot "Media"??), za keterega piše, da je "on Logitech WingMan Extreme..."...?
Kakšna ideja?
Zadevo sem lepo inštaliral (driverji so itak že zraven, una zadeva na CD-ju pa itak ne dela), in se tudi lepo pojavi v sistemu (device manager). Vendar manjka pod Gaming Options!! Zraven pa se pritihotapi še en "unknown device" (ki se po nekaj brskanja predstavi kot "Media"??), za keterega piše, da je "on Logitech WingMan Extreme..."...?
Kakšna ideja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Joystick WingMan in volan in kako igrati?Oddelek: Igre | 934 (882) | waLkeR^! |
» | PC Volan in Windows XPOddelek: Strojna oprema | 1374 (1272) | slikar |
» | MUI language pack English download kje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5290 (5200) | McHusch |
» | NFS 6 malo zamuja (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 3545 (2795) | blue96 |
» | Joystick... levo pa desno ne dela okOddelek: Pomoč in nasveti | 807 (734) | Lunik |