Forum » Loža » Siol in nagradna igra
Siol in nagradna igra
MadMicka ::
Na Siolu majo zdej nagradno igre. Če najdeš na njihovih straneh tri avtomobilčke, te lahko ižrebajo in dobis tazaresnga
mal sm gledal pa sm sam enga najdu (na "uporabniške strani")..... kje sta še dva ??
mal sm gledal pa sm sam enga najdu (na "uporabniške strani")..... kje sta še dva ??
Tomi ::
Poleg tega imaš na Siolu še link na Renaultovo stran, kjer lahko s malo sreče ( oziroma veliko, odvisno od kolesa ), greš v žrebanje za nekaj Renaultovih nagrad.
metrodusa.blogspot.com
Sumo ::
Jst sm najdu samo dva: na Uporabniskih straneh in pri Malih oglasih. A je kdo najdu se ta tretjega?
sasox ::
Ja to sem glih prej opazu. Pri malih oglasih in športu je še...............tretjega pa kar nisem najdu :)
MadMicka ::
zihr je ze kdo od teh, k je bral tole temo al pa pisal, najdu vse tri avtočke, pa noce povedat, ker si misl, da je tko več šans, da bo on ižreban...
p.s., Pajo, pri športu ga jaz nism najdu, tako da ne vem, al se hecaiš, al se pa avtočki mal menajo
p.s., Pajo, pri športu ga jaz nism najdu, tako da ne vem, al se hecaiš, al se pa avtočki mal menajo
sasox ::
Pr men je še vedno pri športu (levo skoraj čisto spodaj)............pa pri oglasih je tud še
Update:
avtki so na: šport, oglasi, uporabniške strani, glasba (siol top 50)
zdele so 4 različni :)
Update:
avtki so na: šport, oglasi, uporabniške strani, glasba (siol top 50)
zdele so 4 različni :)
orkan ::
No našem sem vse tri avtomobile in sicer se nahajajo: Pri športu, pri malih oglasih in pri uporabniških straneh!!!!
Lp Orkan!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je šlo narobe v British AirwaysuOddelek: Novice / Varnost | 7154 (4174) | GizmoX |
» | Zadnji vzdihljaji LavabitaOddelek: Novice / Varnost | 4618 (2924) | BaToCarx |
» | Omejitev dl/ulOddelek: Omrežja in internet | 1317 (1202) | MTm2H37rqt7B |
» | Siol PogodbaOddelek: Omrežja in internet | 1481 (1208) | SkIDiver |
» | ADSL - nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 1121 (818) | BigFoot |