Forum » Pomoč in nasveti » mreža med DOS-om in XP-ji
mreža med DOS-om in XP-ji
radiator ::
Imam enega laptopa v katerem ni CD-ROM-a in moram na njega instalirat windowse. Na laptopu imam zdaj na razpolago MS-DOS 6.0 in Win3.1 .
Na dos-u mi je uspelo "poinstalirat" mrežno in se mi tudi poskuša povezat samo mi ne najde serverja ker na moji XP-mašini nič ne takšnega ne teče. netx javi" SHELL-332-21: A Network server could not be found". Kaj naj zaženem na moji XP mašina da bom lahko prekopiral instalacijo winsov na Laptopa?
Na dos-u mi je uspelo "poinstalirat" mrežno in se mi tudi poskuša povezat samo mi ne najde serverja ker na moji XP-mašini nič ne takšnega ne teče. netx javi" SHELL-332-21: A Network server could not be found". Kaj naj zaženem na moji XP mašina da bom lahko prekopiral instalacijo winsov na Laptopa?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik z HDMI izhodom kateri ?Oddelek: Kaj kupiti | 2080 (1797) | DFXAA |
» | Kako odstranit en operacijski sistem, drugega pa pustiti?Oddelek: Operacijski sistemi | 1763 (1365) | Paramedic |
» | A se splača dat SP2Oddelek: Operacijski sistemi | 1656 (1104) | Jochaan |
» | Laptop Benchmark?? PC vs NotebookOddelek: Kaj kupiti | 1046 (864) | kinetik |
» | boot.iniOddelek: Pomoč in nasveti | 1887 (1681) | Red_Mamba |