Forum » Omrežja in internet » Spet problem s "home networkom"!
Spet problem s "home networkom"!
migič ::
Saj vem, da je blo že dosti napisano glede tega, samo vseeno. Želim vzpostaviti dva rač. v mrežo. Na enem comp. je Win XP, na drugemu pa Win 2000. No saj to ni važno. Naredil sem povezavo in mi sedaj piše; » A network cabel is unplugged.«!!
Ne vem kaj naj to pomeni, sem že vse probal. A so mi mogoče narobe zvezali žičke na konektorjih? Ali sem kaj narobe nastavil??
Rad bi pa zvezal direktno preko dveh mrežnih kartic.
Ne vem kaj naj to pomeni, sem že vse probal. A so mi mogoče narobe zvezali žičke na konektorjih? Ali sem kaj narobe nastavil??
Rad bi pa zvezal direktno preko dveh mrežnih kartic.
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Migajte z mano, naj živi migič!
Microsoft ::
Jst bi rekel, da je cisto mozno, da mas narobe zvezan kabel.
1. Obstaja naprava, za testiranje, ki prikaze z ledicam, katere povezave vse delajo.
2. Predvidevam, da se kabla prej nisi nikoli uporabljal. Daj kabel nes frendu, on ti pa naj da njegov kabel.
3. Ce mas volt meter, potem izmeri, ce stvari sploh prevajaji.
4. Slika, kako je crossover kabl pravilno zvezan. klik
by Miha
1. Obstaja naprava, za testiranje, ki prikaze z ledicam, katere povezave vse delajo.
2. Predvidevam, da se kabla prej nisi nikoli uporabljal. Daj kabel nes frendu, on ti pa naj da njegov kabel.
3. Ce mas volt meter, potem izmeri, ce stvari sploh prevajaji.
4. Slika, kako je crossover kabl pravilno zvezan. klik
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Ja imel si prav, se tudi zgodi, da ti v "računalniški trgovini" narobe zvežejo kabel!
Sedaj pa vse dela ok!
Sedaj pa vse dela ok!
No še nakaj.
Kaj se da koko pohitrit mrežno delovanje. Nekatere igre mi neverjetno počasi delujejo,no ja, je skoraj nemogoče igrat.Danes semo igrali Warcraft3 in je vse teklo ok,potem smo šli pa na Rise of Nation in je igra tekla res počasi!!! Skozi je pisalo "wait on (in ime drugega igralca).
Imam pa mrežni;
10/100Mbps Fast Ethernet Adapter imata pa tudi Full duplex(200Mbps)!
Kaj se da koko pohitrit mrežno delovanje. Nekatere igre mi neverjetno počasi delujejo,no ja, je skoraj nemogoče igrat.Danes semo igrali Warcraft3 in je vse teklo ok,potem smo šli pa na Rise of Nation in je igra tekla res počasi!!! Skozi je pisalo "wait on (in ime drugega igralca).
Imam pa mrežni;
10/100Mbps Fast Ethernet Adapter imata pa tudi Full duplex(200Mbps)!
Microsoft ::
Tudi, ce ti dela z 10 half duplex, je to se vseeno hitreje, kot ADSL 4MBit. Tako, da je verjetno napaka kje drugje, kot pri prenosu. Da nimas kazga 400MHz/64SDRAM/10GB PCja. :))
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
No eden je; Barton 2500+,512ddr,40gb7200
drugi pa ;amd athlon 1600+,512ddr,ma pa sm 3gb diska.A je potem to krivo??
drugi pa ;amd athlon 1600+,512ddr,ma pa sm 3gb diska.A je potem to krivo??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UTP poleg koaksialne anteneOddelek: Omrežja in internet | 3922 (3588) | Pyr0Beast |
» | 100Mbps ali 10Mbps (40m kabli)Oddelek: Omrežja in internet | 2405 (1885) | balocom |
» | Problemi z mrezno RealtekOddelek: Pomoč in nasveti | 1088 (946) | miki16 |
» | Sprememba registra, da bi enejblal LAN procesorOddelek: Operacijski sistemi | 1851 (1588) | Microsoft |
» | omrežje na 70mOddelek: Omrežja in internet | 2445 (1683) | mazy |