Forum » Strojna oprema » HP 9150i je tale cdrw ok
HP 9150i je tale cdrw ok
kovse ::
Mislim si nabavit tale cdrw HP 9150i
pa bi vas vprašal kakšni so kaj tile hpjevi writerji in ali so kakovostni pa če so vredni 45 jurjev!!!
pa bi vas vprašal kakšni so kaj tile hpjevi writerji in ali so kakovostni pa če so vredni 45 jurjev!!!
- spremenil: luni ()
luni ::
HPji so cisto spodobne enote in ene najbolj popularnih na svetu... je pa res, da je Plextor trenutno zakon. Samo vseeno, ce ga bos kupil, ti zall 100% ne bo.
Artificial Intelligentia
kovse ::
Ja kje pa bom dobil tega plextorja ali teaca za 45 jurjev kot dobim tega HP ja!! Hitrost je 8x 4x 32 x saj veste kaj to pomeni pa tega hp-ja dobim iz avstrije za 45 Ksit v Actronu!!
Če veste za kakšne podobne cene v avstriji v Grazu saj tam mislim nakupovati naj mi prosim pove pa za writerja bi dal okoli 45 jurjev!!!
Če veste za kakšne podobne cene v avstriji v Grazu saj tam mislim nakupovati naj mi prosim pove pa za writerja bi dal okoli 45 jurjev!!!
EASYdoor ::
ti samo kupi to enoto, jest sm z modelom 8100 series speku cca. jurja cd-jev pa se vedno dela. bom pa kmal kupu plextorja al pa tanovo yamaho 16×!!!!
...svet ni eden, svetova sta dva - PA JA :)))...
Miran ::
Ti kr kup HPja ! Jest mam HP 8150i sem že ful ploščkov spohov pa (skor) nubenga ni zafukov. Skratka vredn je svojga gnarja...
Overclock yourself !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Res vas ne zastopim včasih...Oddelek: Strojna oprema | 1304 (910) | Geo |
» | Digitalni fotoaparat HP 945Oddelek: Kaj kupiti | 1818 (1477) | BlueSky |
» | Plextor 708A (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4710 (4201) | boštjan |
» | ATI RADEON 8500Oddelek: Kaj kupiti | 1028 (728) | VASkO |
» | oceni realno računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1025 (780) | andro |