Forum » Operacijski sistemi » XP - iskanje ne dela več
XP - iskanje ne dela več
nani ::
Kar naenkrat mi iskanje (Start, programi, iskanje) v XP-jih ne dela več.
Pojavi se prazen okvir od iskanja in opozorilo da iskanje ne dela in bo morda potrebno program ponovno namestiti.
Kako ?
Pojavi se prazen okvir od iskanja in opozorilo da iskanje ne dela in bo morda potrebno program ponovno namestiti.
Kako ?
cegu ::
a ta iskanje celo obstaja v orodni vstici "programs"?-...lepo
dej, pejd lepo v mapco...kterokol. zgorej maš možnosti "search". klikkn ke, če ne dela, morš pa res na novo
dej, pejd lepo v mapco...kterokol. zgorej maš možnosti "search". klikkn ke, če ne dela, morš pa res na novo
Microsoft ::
Lahka tudi odpres Explorer, pa pritisnes na F3.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
nani ::
Ni delalo ne noben način.
Sem pa včeraj PC na novo postavil, instaliral XP-je že zaradi par drugih razlogov in valjda sedaj "obratuje"..
Edino kaj je pri teh stvareh nadležno je ponovno updajtanje kupa zadev, kar pri modemski povezavi pač predstavlja...
Sem pa včeraj PC na novo postavil, instaliral XP-je že zaradi par drugih razlogov in valjda sedaj "obratuje"..
Edino kaj je pri teh stvareh nadležno je ponovno updajtanje kupa zadev, kar pri modemski povezavi pač predstavlja...
DarwiN ::
Vsi mamo modeme !
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 521433 (143) | velikBrokoli |
» | Pretvorba Thunderbird v OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 2025 (1263) | markhenry |
» | Izšel Thunderbird 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10234 (7659) | [BISI] |
» | Razlog za vztrajanje pri Firefoxu 2.0Oddelek: Novice / Brskalniki | 6970 (3108) | Bakunin |