Forum » Kaj kupiti » Zalman ali Thermalright
Zalman ali Thermalright
praznik5 ::
Mene zanima ker hladilnik bolj priporočate! ZALMAN CNPS7000A-Cu ali THERMALRIGHT SLK947! Ali ima kdo izkušnje z njima! Pa kak ventilator bi dal na thermalright!
LP ALjoša
LP ALjoša
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Skrat ()
SodVina ::
pblaz: thermaltake ni isto kot thermalright. Thermaltake so baje znani po glasnosti. jaz bi vzel na tvojem mestu thermalright + YS-TECH ventilator. Sam imam namrec verzijo ALX800 in lahko recem, da sem z njim zadovoljen. mobilnega bartona mi pri rahlem navitju(2500@3200) v slabo prezracenem ohisju (samo en ventilator na stranici) greje max do nekje 45 stopinj. Ceprav tudi zalmana njegovi uporabniki hvalijo.
Primoz78 ::
Se en glas za Thermalright + YS venst...jaz uporabljam TR SK-7 + YS 80mm vent in sem zadovoljen. Prej sem mel Zalmana...tisto pahljaco in se pozna cca. 8-10 C razlike v temperaturi CPU-ja...seveda za Thermalright v dobro ...je pa vodno v pripravi.
Lp Primoz C.
Lp Primoz C.
pblaz ::
ups sej vem, kaj je kaj, mislu sm termalright, zato sm vprašu za plato (zaradi lukenj)
jst mam sk7 na 2500 bartonu in hladi zakon, brez kakšnega glasnega ventilatorja
jst mam sk7 na 2500 bartonu in hladi zakon, brez kakšnega glasnega ventilatorja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19250 (16373) | Wofk |
» | Tt Volcano 12 vs. Silent BoostOddelek: Kaj kupiti | 2198 (1515) | G@MER |
» | Kateri cooler naj vzamem? ALX800, SK7 ali 7000A AlCuOddelek: Kaj kupiti | 1321 (1154) | BaRtMaN |
» | Kater hladilnik priporocate ?Oddelek: Kaj kupiti | 990 (798) | nodes |
» | Kje v Sloveniji dobiti SK-7Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2827 (1952) | profii |