Forum » Programiranje » obdelava script
obdelava script
Exilian ::
butast naslov sj vem...
ok, mal sm luzer kar se tiče goglanja in podobno in ne najdem kšnega članka, ki bi opisal izdelavo programa ki bi se izvajal na podlagi script (podobno kot imajo špile scripte in se ravnajo po njih.. torej v enem fajlu piše kako naj se quest, misija razvija.. if (enota je tuki) pol to.. drgač to)... , torej core program bi obdeloval scripte in se ravnal po njih (upam da me razumete)... nekak ko sem googlal, sem našel na temo script samo java, asp in ostali BS... sj drugač bi to recimo znal narest brez članka in pripomočkov sam bi rad videl kako so si to zamislile pametnejše glave od moje....
tnx...., zakaj to rabim?.. bom skušal narest eno text based rpg.. ki jo bom upravljal preko script...
ok, mal sm luzer kar se tiče goglanja in podobno in ne najdem kšnega članka, ki bi opisal izdelavo programa ki bi se izvajal na podlagi script (podobno kot imajo špile scripte in se ravnajo po njih.. torej v enem fajlu piše kako naj se quest, misija razvija.. if (enota je tuki) pol to.. drgač to)... , torej core program bi obdeloval scripte in se ravnal po njih (upam da me razumete)... nekak ko sem googlal, sem našel na temo script samo java, asp in ostali BS... sj drugač bi to recimo znal narest brez članka in pripomočkov sam bi rad videl kako so si to zamislile pametnejše glave od moje....
tnx...., zakaj to rabim?.. bom skušal narest eno text based rpg.. ki jo bom upravljal preko script...
It's not the opensource i hate.
It's the fanclub I cannot stand.
CWIZO ::
Uporabi C# in potem uporabi run-tiem prevajanje.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
Vesoljc ::
recimo
skoci se na gamedev.net/forums/search for script in all forums, ti vrze ven ene par povezav
skoci se na gamedev.net/forums/search for script in all forums, ti vrze ven ene par povezav
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Exilian ::
tnx... sem vedu da sm nekje to že vidu..
It's not the opensource i hate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JavaScript in Adobe Flash PlayerOddelek: Pomoč in nasveti | 3290 (3059) | Ribič |
» | Na letošnjem Pwn2Own največkrat zlomljen FirefoxOddelek: Novice / Varnost | 8982 (6577) | kronik |
» | QoS nastavitve na wrt54gl+TomatoOddelek: Omrežja in internet | 3277 (2816) | Tilen |
» | asp.net izdelava linka do tiskanja...Oddelek: Izdelava spletišč | 1262 (1122) | jerneju |
» | Najboljši programski jezik za dinamičen htmlOddelek: Izdelava spletišč | 3347 (2711) | frenk |