Forum » Pomoč in nasveti » Katera matična
Katera matična
PeTe13 ::
Kupil bom durona 750
Pa se odločam med naslednjima matičnima: Epoxova na čipovju KT7A in Abitova na KT7E.
Epoxova plošča je po moje malo boljša, vendar na njej ne morem modificirati voltaže( saj 1,85V ne bo dovolj).
Če kdo ve da se da tudi na Epoxovi modificirati voltžo naj pove.
Ker bi čez kekšne pol leta zamenjel procsesor na 1333 T-bird, ki pa ima 266 Mgh zunanje vodilo in me zanima če Abit KT7E sploh sprejme ta procesor. Uradno vem da ne , vendar nekateri pravijo da ga.
Pa se odločam med naslednjima matičnima: Epoxova na čipovju KT7A in Abitova na KT7E.
Epoxova plošča je po moje malo boljša, vendar na njej ne morem modificirati voltaže( saj 1,85V ne bo dovolj).
Če kdo ve da se da tudi na Epoxovi modificirati voltžo naj pove.
Ker bi čez kekšne pol leta zamenjel procsesor na 1333 T-bird, ki pa ima 266 Mgh zunanje vodilo in me zanima če Abit KT7E sploh sprejme ta procesor. Uradno vem da ne , vendar nekateri pravijo da ga.
Capitalism stole my virginity!
Paramedic ::
Uradno, ne drugače: da. Abitko bi js uzel tule. Na Epoxovi se sicer da hacknat, je bla novica na ST, ampak Abitka ima boljše kvalitete na seb se mi zdi. Kaj pa Abit KT7A?BTW.:So čipovja KT133, KT133A, KT133E (ne kt7e/a).
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Joj no, kero plato naj nabavim!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1580 (1245) | tha_man |
» | ABIT KT7 RAID-ATHLON1300Oddelek: Strojna oprema | 1552 (1078) | ijatebi |
» | duron in ????Oddelek: Kaj kupiti | 1132 (1029) | borut-t |
» | 8KTA3 ali KT7AOddelek: Kaj kupiti | 980 (780) | frudi |
» | kaksno mamaplato naj kupimOddelek: Pomoč in nasveti | 1326 (1200) | ChiefThunder |