Forum » Operacijski sistemi » Inštalacija Linux Suse 7.0 >>probljem<<
Inštalacija Linux Suse 7.0 >>probljem<<
R0K ::
Suse 7.0 instalation probljem :
naredu sem si posebej particio za Linux suse 7.0
Sedaj pa bi jih rad instaliru pa mi ne zazna cd-ja ob zagonu računalnika in ne morem priti priti v setup
Kdo ve kje je probljem??
No še to imam plato abit kt7a raid
naredu sem si posebej particio za Linux suse 7.0
Sedaj pa bi jih rad instaliru pa mi ne zazna cd-ja ob zagonu računalnika in ne morem priti priti v setup
Kdo ve kje je probljem??
No še to imam plato abit kt7a raid
crusader ::
Če si v biosu že naštimal, da ti boota iz cd-ja pa poglej na cd.Tam bi mogu bit en proggy ki ti nardi disketo za bootat.
Vexto ::
Podobni oz. enaki problemi pri meni ob inštalaciji Suse 7.1. Imel sem priklopljena dva CD-rom-a (pekač in nepekač) na enem ide kablu. Enega sem odklopu (nepekačla) in problem je bil rešen.
Smeh je pol zdravja, nasmešek pa pol smeha
bastadu ::
-ROK-, če te je zanimal ime programa za izdelavo boot diskete, je to program rawrite.exe, ki je skoraj na vsakem distribuciji...
thx ampak jst sm boot disketu nardil kar z setup.exe.In zdey mi linuxi delajo.hvala vam za pomoč
thamn imam nov problem.kako se prijavim da bom admin?pa še nekaj geslo imam enako pri navadnem userju in pri adminu!
thx
thx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WinXP: boot s CDjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1626 (1497) | freejack |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2375 (1746) | BlackHole |
» | SuSe linux 8.0 iso - kje?Oddelek: Operacijski sistemi | 1889 (1408) | footprint |
» | Linux SuSe 7.3 .. HELPOddelek: Operacijski sistemi | 968 (834) | Santa |
» | Kater paket Linuxa mi priporocate?Oddelek: Operacijski sistemi | 2444 (1923) | Cr00k |