» »

Win2K domain not available

Win2K domain not available

amiha ::

Help!!!
Imam Win2k, SP1, ... na domacem racunalniku, ki ni v mrezi. Ze tretjic ta teden jih reinstaliram!!! zaradi naslednjega problema:
Ko startam Deus Ex, mi zadeva zmrzne, ko jo resetiram, mi chkdsk prepise neke datoteke in potem se ne morem logirati z nobenim accountom, ker mi glupa masina javlja "domain not available". Koji jim je k***c oz. kako lahko zadevo resim? Recovery console mi sicer dela a si z njo ne znam pomagati... :O;(;((

l0wc4 ::

Čudno, da bi ibla za to kriva točno ta igra. Sem gledal na NT Compatibile in piše, dadeluje čisto ok z Win 2k. Probaj za igro sneti zadnji patch, pa instaliraj si SP2. Upam, da bo kaj pomagalo. :\

Zal igrica ni original, tako da mi jo patch dokoncno sesuje!
Pa tudi kure (Moorhuhn) in vampirji mi vcasih restartajo racunalnik.

Mr.B ::

Naj uganem , VIA-in side + AMD ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

krneki ::

To se je tud men enkrat zgodil, samo je blo zlo dolg nazaj. Uglavnem..nism mogu ampak čist nč narest kt na nov sistem gor vršt. Je pa res VIA KX133 + athlon 700 :D

Fantje jaz sem se predpotopen: Celeron 333 (@412) in Epox 61BXA-M 440BX.

andrej ::

me zadeva laufa cisto ok na Celeron 366 in Asus P2B. Res pa je, da so obcasno problemi z ne-Intel chipseti... zato osebno vedno raje kupim zadevo ki je sicer malo pocasnejsa, vendar je z njo manj tezav - torej vecinoma Intel zadeve...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Colin McRae Rally 3 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11210498 (1723) opeter
»

Koliko minimalno ram-a za Windows XP?

Oddelek: Operacijski sistemi
454729 (3825) Jan987
»