Forum » Operacijski sistemi » Win2K domain not available
Win2K domain not available
amiha ::
Help!!!
Imam Win2k, SP1, ... na domacem racunalniku, ki ni v mrezi. Ze tretjic ta teden jih reinstaliram!!! zaradi naslednjega problema:
Ko startam Deus Ex, mi zadeva zmrzne, ko jo resetiram, mi chkdsk prepise neke datoteke in potem se ne morem logirati z nobenim accountom, ker mi glupa masina javlja "domain not available". Koji jim je k***c oz. kako lahko zadevo resim? Recovery console mi sicer dela a si z njo ne znam pomagati...
Imam Win2k, SP1, ... na domacem racunalniku, ki ni v mrezi. Ze tretjic ta teden jih reinstaliram!!! zaradi naslednjega problema:
Ko startam Deus Ex, mi zadeva zmrzne, ko jo resetiram, mi chkdsk prepise neke datoteke in potem se ne morem logirati z nobenim accountom, ker mi glupa masina javlja "domain not available". Koji jim je k***c oz. kako lahko zadevo resim? Recovery console mi sicer dela a si z njo ne znam pomagati...
l0wc4 ::
Čudno, da bi ibla za to kriva točno ta igra. Sem gledal na NT Compatibile in piše, dadeluje čisto ok z Win 2k. Probaj za igro sneti zadnji patch, pa instaliraj si SP2. Upam, da bo kaj pomagalo.
amiha ::
Zal igrica ni original, tako da mi jo patch dokoncno sesuje!
Pa tudi kure (Moorhuhn) in vampirji mi vcasih restartajo racunalnik.
Pa tudi kure (Moorhuhn) in vampirji mi vcasih restartajo racunalnik.
Mr.B ::
Naj uganem , VIA-in side + AMD ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
krneki ::
To se je tud men enkrat zgodil, samo je blo zlo dolg nazaj. Uglavnem..nism mogu ampak čist nč narest kt na nov sistem gor vršt. Je pa res VIA KX133 + athlon 700
andrej ::
me zadeva laufa cisto ok na Celeron 366 in Asus P2B. Res pa je, da so obcasno problemi z ne-Intel chipseti... zato osebno vedno raje kupim zadevo ki je sicer malo pocasnejsa, vendar je z njo manj tezav - torej vecinoma Intel zadeve...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Colin McRae Rally 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10498 (1723) | opeter |
» | Koliko minimalno ram-a za Windows XP?Oddelek: Operacijski sistemi | 4729 (3825) | Jan987 |
» | GTA3 šteka na dobrmu notebooku!Oddelek: Igre | 1335 (1085) | Predator |
» | VIA 4in1 in Win2k/WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1509 (1107) | destiny |
» | Colin 2 in trzanje slikeOddelek: Zvok in slika | 1458 (1123) | MaD_Mavr0 |